Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gay brak u Puli: Drugi čovjek grada je čestitao mladenkama

None Foto: Facebook

Danas su svoje DA, jedna drugoj rekle i okrunile svoju ljubav Annemarie Woodward i Verity Gamble, a ja sam iskoristio priliku da im čestitam. Sretno mladenkama!, napisao je Robert Cvek na Facebooku

Nije dugo trebalo da i Pula stane uz  bok europskih gradova koji podržavaju brak istospolnih parova, a pulski dogradonačelnik Robert Cvek, osobno je čestitao novopečenim mladenkama na zavjetu vječne ljubavi, te tu vijest u četvrtak objavio i na svom Facebook profilu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

'Danas su svoje DA, jedna drugoj rekle i okrunile svoju ljubav Annemarie Woodward i Verity Gamble, a ja sam iskoristio priliku da im čestitam. Sretno mladenkama!'

Foto: Facebook

Njegovu objavu lajkalo je više stotina prijatelja, a u komentarima mnogi napisali neka im sa srećom, kako su zaista lijepe, da svatko ima svoj izbor, te bravo za Pulu.

 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tema: Hrvatska

Komentari (223)
  • Novinari zasto pisete neistine. Ovo nije brak. Vec istospolna zajednica. Imate obavezu pisatj istinu koja stoji u zakonu.

    13. 9. 2019,   08:28
  • Nisu sklopile brak, ne u Republici Hrvatskoj. U RH istospolni brak ne postoji, brak je definiran Obiteljskim zakonom i Ustavom, prema kojima je brak životna zajednica žene i muškarca. Točka.

    13. 9. 2019,   09:18
  • Sta su sklopili nezzz... brak nisu

    13. 9. 2019,   08:33