Obavijesti

News

Komentari 84

Gazda uveo ratno stanje na TV Pink, ukinuo godišnje odmore

Gazda uveo ratno stanje na TV Pink, ukinuo godišnje odmore
1

Carinski sindikat navodi da Mamić i druge osobe iz javnog života uživaju privilegije 'Barišićeva sustava' kojima je tek kad je izbila afera s Mitrovićem obračunata carina

VIDEO

Željko Mitrović, gazda TV Pinka, sazvao je za 18. kolovoza sjednicu upravnog odbora svoje kompanije.

- To znači da sam dao devet dana da se pokuša naći mirno rješenje - kaže Mitrović. Jasno je da pritom pritišće Općinski sud u Dubrovniku od kojeg je u utorak zatražio privremenu zabranu raspolaganja njegovom imovinom - jahtom "El Bosco" koja će biti ponuđena na javnoj dražbi 17. kolovoza. Naravno, ukoliko sud ne zabrani prodaju Mitrovićeva broda. 

U međuvremenu se gazda TV Pinka sprema na, kako sam kaže, najtvrđu i najbrutalniju bitku ikada! Zabranio je godišnje odmore, a svima onima koji uživaju na odmoru naredio je da se hitno vrate u Beograd! Od kolega s Pink TV-a doznali smo da su zaprepašteni retorikom svoga šefa i da nisu najsretniji što je naredio pripremu osvetničkog pohoda na Hrvatsku.

- Ljude vraćam s odmora, pripremaju se prilozi, skupljaju materijali, prave analize i potkrijepljuju dokazi protiv institucija i osoba u Hrvatskoj, koja su odgovorna za nezakonit i korupcijsko-kriminalni rad! - piše među ostalim u priopćenju koje nam je danas poslao Željko Mitrović. Kaže da priprema niz javnih pitanja za hrvatsku Vladu, "kao i za Jadranku Kosor lično".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bez obzira na razrješenje problema s brodom, neke mjere u okviru novog programskog koncepta sa sigurnošću se mogu očekivati, a sve u interesu srpskih potrošača - poručuje Mitrović. Ohrabruje ga, kaže, značajno buđenje hrvatske javnosti i visok stupanj zabrinutosti oko incidenata koje srpski državljani doživljavaju u RH.

- Dubrovnik je bila demonstracija dobre volje, da ne kažu poslije da smo bahati, arogantni i nekomunikativni Srbi. Znači, pokušali smo sve što podrazumeva suvremena i civilizirana komunikacija - stoji na kraju priopćenja. Sud bi, doznajemo, već sutra mogao donijeti odluku o sudbini jahte.

"Zdravko Mamić počinio je isti prekršaj kao i Mitrović"

Nezavisni sindikat carinika Hrvatske u otvorenom pismu prozvao je Zdravka Mamića da je napravio carinski prekršaj, kao i vlasnik srbijanske Pink televizije Željko Mitrović, kojem je zbog toga oduzeta jahta.Carinski sindikat navodi da Mamić i druge važne osobe iz javnog života uživaju privilegije "Barišićeva sustava" kojima je tek kad je izbila afera s Mitrovićem obračunata trošarina i carina te naplaćena kazna da bi prikrili prave odnose.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)