Obavijesti

Promo sadržaj

Gdje pronaći idealan led za rashladiti omiljeno piće?

Gdje pronaći idealan led za rashladiti omiljeno piće?
11

U današnje doba kada je izrada koktela postala umjetničko djelo, kada se kod serviranje žestokih alkoholnih pića pazi na svaki detalj da bi se gostu u potpunosti pobudio i zadovoljio svaki osjetilni podražaj, kvaliteta i izgled leda, koji je sastavni dio tih alkoholnih napitaka, se sustavno bila zanemarivala

Razvodnjeni koktel ili whisky nema isti okus i ne pruža isti užitak kao onaj koji ima samo malo vode u svom sastavu. Obični ugostiteljski led brzo se topi, pun je bakterija i ima razne  mirise i okuse koji kvare posebni doživljaj tijekom ispijanja tih nepčanih užitaka. Rješenje je kristalno čisti PREMIUM LED koji nema bakterija, mirisa, okusa i mjehurića zraka. PREMIUM LED se proizvodi tako da se 2-­‐3 dana posebnim certificiranim strojem, pod velikim pritiskom, mikrovibracijama i koristeći proces obrnute osmoze (trostruka filtracija vode) izrađuju veliki blokovi leda koji se potom režu u kocke ili štapiće različitih veličina. Takav led osim što izgleda vrhunski, ima i vrhunske karakteristike. Uz to što nema bakterija, okusa i mirisa, PREMIUM LED se topi oko 2-­‐3 sata u alkoholnom piću, pritom ga brzo hladi oslobađajući vrlo malo vode. Sve te performance PREMIUM LEDA dozvoljavaju da kvalitete koktela, whiskeya i ostalih alkholnih pića dođu do maksimalnog izražaja. Ako poželite otisnuti logo svoga branda na PREMIUM LED, i ta usluga je dostupna.

Poslovni partneri Marko Babić, Boris Radovanović  i Goran Ljubojević bave se proizvodnjom i distribucijom PREMIUM LEDA koji je do sada pronašao put do brojnih zagrebačkih, dubrovačkih, opatijskih i mnogih drugih luksuznih barova, hotelskih i restoranskih lanaca.

Goran Ljubojević:

Mi jedini u ovom dijelu Europe, u Osijeku, proizvodimo i distribuiramo ovaj vrhunski proizvod koji zahtjeva puno ručnog rada i preciznosti oko završne obrade. PREMIUM LED je postao ugostiteljski standard u SAD-­‐u i Japanu te se sada počeo siriti Hrvatskom i Europom gdje se također nadamo da će to postati. Do sada dobijamo samo pohvale od klijenata za performanse našeg leda.

Najnovije sklopljeno partnerstvo ekipe koja stoji iza PREMIUM LEDA, u marketinške svrhe, je s vinarijom Erdut. Organizirali su originalnu i do sada neviđenu igru za javnost,“Pismo u boci”. Naime, došli su zajedno na ideju da zamrznu premium bocu erdutskog traminca (Ledena berba) u veliki kristalni blok PREMIUM LEDA. U praznu bocu su stavili pismo koje sadrži informaciju o bogatom dobitku koje vinarija Erdutu daruje sretnom dobitniku koji izvuče bocu iz ledenog bloka dok se on postepeno topi. Ledeni blok s pismom u boci se od četvrtka nalazi na osječkom Adventu u sklopu Sokolskog doma. Jedino pravilo je da se teški blok leda ne smije razbiti. Kako originalno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.