Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Genijalni Yusuf Omar stiže na Video Action Days u Zagreb

None Foto: Facebook

Stiže 2018. godina i s njom novi trendovi. Predavanje ću posvetiti novim načinima monetiziranja sadržaja na društvenim mrežama koje imaju nevjerojatan potencijal, poručio je Yusuf Omar.

Najveća europska videokonferencija upravo je dobila veliko pojačanje. Na Video Action Days konferenciju, u zajedničkoj organizaciji 24sata i Svjetske udruge novinskih izdavača (WAN-ifra), stiže Yusuf Omar. Njegovo predavanje dat će vam uvid u to kako mediji zarađuju novac na novim platformama te kako društvene mreže, poput Facebooka ili Snapchata, pokušavaju 'ukrasti' novac od televizija. 

- Stiže nam 2018. godina i s njom novi trendovi. Veselim se našem druženju na kojem ćemo sagledati sve načine zarade novca na videosadržaju. Predavanje ću posvetiti novim načinima monetiziranja sadržaja na društvenim mrežama koje imaju nevjerojatan potencijal - poručio je Yusuf.

Riječ je o novinaru koji je prošao kroz najveće svjetske redakcije, koji je 'naoružan' samo s mobitelom pratio događanja u sirijskom ratu. Iz njegove bogate biografije još je bitno izdvojiti njegov rad u CNN-u, te u Hindustan Timesu, gdje je napravio revoluciju te osposobio 750 novinara na uspješan videorad na mobitelima.

Yusuf će se na pozornici pridružiti najvećim imenima u industriji videoproizvodnje. Predavači iz BBC-ja, Bilda, El Paisa i Expressena zajedno će vas uvesti u svijet video produkcije. Konferencija se održava 2. i 3. listopada u Kaptol Boutique Cinema & Bar, a svoju ulaznicu možete nabaviti na web stranici događaja.