Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Getro: Kako su se zaštitari obračunali s razbojnicima..

None Foto: Anoniman 5

EKSKLUZIVNO FOTOGRAFIJE S MJESTA DOGAĐAJA: Trojica pljačkaša su čekala zaštitare u zasjedi iza paleta dok su utovarivali utržak

U ZASJEDI SU ČEKALI ZAŠTITARE
Dva maskirana pljačkaša skrila su se iza praznih paleta i čekala kombi kojim su zaštitari Sokol Marića prevozili dnevni utržak. Treći pljačkaš čekao ih je u sivoj Opel Omegi lažnih registracija.

ORUŽJEM SPRIJEČILI PLJAČKU
Razbojnici su zapucali na zaštitare iz automatskog oružja. Najstariji zaštitar iz kombija je ranio pljačkaše. Dok je ranjeni pljačkaš pokušao dohvatiti oružje, nastrijelio ga je drugi zaštitar.

PUCNJAVA ISPRED GETROA: ZAŠTITARI UBILI RAZBOJNIKA

Komentari (17)
  • bezveze baljezgate,,uopče nije bilo tako.

    4. 12. 2007,   20:44
  • Kolege zaštitari! Imali ste priliku danas uživo raditi ono za što smo svi zaštitari prošli obuku i pripremali se za sličnu situaciju. Najvažnije je da ste se hrabro suprostavili drskim lopovima... Danas sam ispunjena ponosom, po prvi puta, što radim zaštitarski posao... Kolege, drži te se, i svaka pohvala! Zaštitarski posao je podcijenjen, jer svi misle da su zaštitari glupi ljudi koji nisu htjeli raditi ništa drugo, pa rade kao zaštitari... E pa to nije istina. Trebaš raditi s ljudima (kad radiš na objektu), biti uslužan, ljubazan, odmjeren, uvijek spreman izaći stranci u susret. I to se radi 8 sati ili 12 sati, ovisi kakve vrste smjena imaš. I moraš biti spreman i oran svo to vrijeme. Nadam se skoroj promjeni Zakona o privatnoj zaštiti, te povećanju zaštitarskih plaća. A tome su pridonijele i hrabre kolege koje su se suprostavile kriminalcima ispred Getroa. Pozdrav svim kolegama zaštitarima od kolegice D. D.

    4. 12. 2007,   20:48
  • MRAK!!! SVAKA ČAST!!!

    4. 12. 2007,   20:33