Obavijesti

Promo sadržaj

Gigi Hadid u novom poglavlju #PerfectNever priče

Gigi Hadid u novom poglavlju #PerfectNever priče
5

U trećem nastavku #PerfectNever priče, globalnog sportskog i lifestyle brenda Reebok, donosimo ekskluzivnu i limitiranu serija tenisica - Club C '85 Melted Metal, koja na blistavi način interpretira

#PerfectNever, globalni je Reebokov pokret koji utjelovljuje žensko poimanje važnosti, vjerodostojnosti i iskrenosti prema samoj sebi, želeći naglasiti potrebu da se žene suoče s činjenicom kako ne trebaju biti savršene te da je takav stav vrijedan slavlja i svakog divljenja.

Glavna protagonistica ove priče i dalje je sveprisutna Gigi Hadid, trendseterica i strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, koja u ovoj kampanji na vjeran način utjelovljuje spontan, ali snažan duh Classica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Club C '85 MELTED METAL, novi je i reinterpretirani kultni Classic inspiriran koloritom i sjajnom teksturom rastaljenog metala. Gornji dio tenisice od kvalitetne je kože bisernog sjaja koji naglašava čistu i klasičnu liniju te ih čini savršenim i must have komadom. Istaknuti retro logotip na gornjem dijelu tenisice i dalje je ostao vjeran svom originalu. Ova nova siluetu klasičnog stila pruža iznimnu udobnost i podršku, dok visoki abrazivni gumeni potplat osigurava veću stabilnost.

Ponestane li vam inspiracije uz što ih nositi, i kako ih kombinirati, isprobajte ih na crne tajice á la Gigi, na vrećaste traperice svog bivšeg frajera ili odrezanu jeans suknju kako biste uživali u svojoj naglašenoj nesavršenosti. Volite li ovakav blistavi modni izazov, odvažite se i budite dio globalne Reebok #PerfectNever priče.

Club C '85 MELTED METAL model dostupn je u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera po cijeni od 699,00 kuna:

SHOOSTER trgovine i web 
SHOE BE DO trgovine i web
THE ATHLETE'S FOOT, City Center one East, West i Split
NOSS, Zagreb
ONE STORE, Joker Split
TOP SPORT, Avenue Mall Zagreb
Više informacija na www.reebok.hr/clubc

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince