Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glasnović cinkao kolege: Imam sumnje da se pojedini drogiraju

Najupečatljiviji odgovor dao je HDZ-ov vitez Željko Reiner koji je, bježeći od naše članice ustvrdio da je takvo pitanje znak agresije, istaknuli su iz Slobodne Hrvatske

Aktivisti Slobodne Hrvatske danas su ispred zgrade Sabora pitali zastupnike jesu li se spremni testirati na droge. Dok su jedni odmah pristali, drugi su odbili takav prijedlog.

Na testiranje je pristao zastupnik Željko Glasnović

- Naravno, zašto ne. Nema problema - rekao je spremno Glasnović. Na pitanje da li podržava njihovu akciju, on je odgovorio: 'Ja se slažem. Samo udrite gore po tim teroristima!'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam ja neke glave. Ja sam neke već identificirao. Tu dolaze dva razreda školaraca i već sam vidio trava u wc-u, rokaju, mislim to je normalno, mlade glave. Njih isto treba testirati - kaže Glasnović.

Glasnović sumnja i da se neki u Saboru drogiraju.

- Imam sumnje. Imate gore ljude koji su rajski vrt za kliničke psihologe - zaključio je.

- Najupečatljivije odgovore su dali HDZ-ov vitez Željko Reiner koji je, bježeći od naše članice ustvrdio da je takvo pitanje znak agresije (??!) te SDP-ov Ranko Ostojić, koji je rekao da će se testirati nakon što isto učine građani. Vrlo arogantno nas je odbio i stanoviti, anonimni HDZ-ovac na saborskoj plaći Josip Borić te "živopisni" Josip Đakić - objavila je Slobodna Hrvatska na Facebooku. 

Komentari (144)
  • Pa i vode Hrvatsku kao da su drogirani !

    31. 1. 2019,   14:47
  • Da li oni koji se drogiraju smiju obavljati dužnosti u Saboru? Da li bi momentalno bili udaljeni s tog mjesta i to bez onih 6+ 6? Ako nema toga u zakonu, opet su samo nagađanja i skretanja teme. Hrvatski narod to nije zaslužio. Zakon je temelj za sve.

    31. 1. 2019,   15:11
  • Tolušić pobjegao na stražnja vrata.

    31. 1. 2019,   15:02