Obavijesti

News

Komentari 44

Glumila da je muškarac, zavela je ženu pa ju odvukla u krevet

Žrtvu je upoznala na Facebooku, a uslijedilo je izmjenjivanje poruka i poziva. Par je na kraju završio u krevetu, a "zavodnica" je tada koristila seksualnu igračku

VIDEO

Joey G-Star Crislow bilo je ime kojim se 25-godišnja Fiona Manson predstavljala na Facebooku kako bi zavela ženu koju je upoznala na toj društvenoj mreži. S njom je prvo izmjenjivala poruke i telefonske pozive, a par je na kraju završio i u krevetu.

Tvrdila je kako je za vrijeme seksualnog odnosa nosila donje rublje te kako su svjetla u sobi bila ugašena dok je na svojoj žrtvi koristila seksualnu igračku, piše Daily Mail.

Fionu je sud 2012. godine proglasio krivom za seksualni napad, ali presuda je srušena pa je suđenje krenulo ispočetka. Fiona, koja sada živi kao muškarac, se ovog tjedna pojavila na sudu pod svojim novim identitetom. Sada se zove Kyran Lee.

- Kyran je žrtvi poslao fotografije na kojima je visoki i mišićavi muškarac. Rekao joj je da ima kćer. Ona je bila samohrana majka - rekao je tužitelj na sudu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slao joj je poklone te na kraju i zaručnički prsten. Žena se željela naći s njim, ali on je stalno imao isprike. Kad su se konačno susreli Fiona tj. Kyran imao je debelu jaknu na sebi kako bi izgledao više kao muškarac. 

- Skrivao je lice od nje, proveli su neko vrijeme skupa, a onda završili i u krevetu. Svjetla su bila ugašena - kaže tužitelj. 

Žrtva koja danas ima 27 godina shvatila je da je riječ o ženi tek kad joj je prijateljica rekla kako ta osoba radi u McDonaldsu te da je njeno pravo ime Fiona Manson

Sud je u utorak predočio i detalje slučaja iz 2008. kada je Fiona bila na fakultetu gdje je pola godine održavala vezu preko telefonskih poziva i poruka sa 17.godišnjakinjom. Predstavljala se kao muškarac, a kad se djevojkom napokon susrela sa sebe nije skidala odjeću ni šešir:

- Imali smo seksualni odnos. Čak smo se i dodirivali. Zaista me prevario, mislila sam da smo zaljubljeni par. Govorio mi je i da bi jednog dana mogli imati dijete - ispričala je još jedna Kyranova žrtva.

Za ovaj napad Kyrana su oslobodili jer je tvrdio da djevojka laže te da nikad nije bio u njenoj kući i nikad nisu imali seksualni odnos. Sud suprotne navode 17-godišnjakinje nije uspio dokazati.

Lee, kojeg očekuje donošenje konačne presude za nedjelo iz 2012., pred sudom je ispričao da je rođen kao žena, ali da se kao muškarac osjeća još od puberteta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina