Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Godinama skrivala da ima HIV, baš kao i njena djeca

None Foto: ABC

Majka Suzan i njena djeca Alee (17) i Mitchell (11) godinama su skrivali da su zaraženi virusom HIV-a. Jedino je otac Clay negativan na virus

Suzan godinama nije znala da ona i djeca imaju HIV. Klinci su tijekom djetinjstva često bili bolesni, a doktori nisu imali pojma koji je razlog tome. Tada je jedan doktor predložio testiranje na AIDS. Rezultat je bio šokantan. Suzan i djeca bila su pozitivna.
Djeca su virus dobila dok su još bila u majčinoj utrobi, a Suzan je tek sad shvatila da je njen bivši dečko za kojeg je vjerovala da je umro od raka zapravo umro od AIDS-a.
- Najteže mi je bilo kad sam saznala da su mi i djeca zaražena. Da mi je bivši dečko umro od raka, saznala sam kad sam već bila u braku s Clayom, a sada sam sigurna da mi je on prenio AIDS - kaže Suzane. Novi lijekovi uspjeli su donekle popraviti stanje Alee i Mitchellu, ali uvjereni su da tako neće moći dugo. Zbog okoline svoj virus tajili su godinama, ali sada su svoju tajnu priznali obitelji i bližim prijateljima.

Komentari (3)
  • čemu ovako debilan naslov?? skrivala da ima HIV, ako vam je do senzacije super ali radi se o ljudima

    10. 3. 2008,   23:24
  • Da stvar bude bolja nije SKRIVALA DA IMA HIV vec nije ZNALA DA IMA HIV. STETA mater i kcer su totalno dobre...

    11. 3. 2008,   02:52
  • Stavrno debilan naslov.Najavi jedno a u textu drugo..Novinari zar ste pobenavili?? pardon, znamo da ste i vi degradirani kao cijelo društvo..Ako nije senzacija, nije vijest.Gdje je nestala plemenitost vašeg poziva????

    11. 3. 2008,   08:11