Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gole u centru Zagreba: Vole se sunčati, ali baš i ne vole badiće

None Foto: Snimio čitatelj 3

Dvije djevojke redovito dolaze na krov kako bi se osunčale. No ne vole kupaće kostime. Vrući krov u centru grada pretvorile su u pravu gradsku nudističku plažu

Prve jače sunčeve zrake izmamile su Zagrepčanima osmijehe na lica, a neke ponukale da otkriju svoju golu istinu.

Mislio sam da će se malo sunčati u kupaćim kostimima, no iskreno sam se šokirao kad sam vidio da se skidaju do kraja, kaže nasmijano naš čitatelj

- I meni je bilo vruće pa sam izašao na terasu da udahnem malo zraka. Ugledao sam dvije djevojke kako šeću po krovu susjedne zgrade. Raširile su ručnike i počele se svlačiti - kaže naš čitatelj iznenađen prizorom u centru metropole.

- Mislio sam da će se malo sunčati u kupaćim kostimima, no iskreno sam se šokirao kad sam vidio da se skidaju do kraja - rekao je nasmijano. Dodao je kako vjeruje da ni ne slute da ih itko ondje može vidjeti.

'Na tom se krovu bez problema ispeče jaje na oko'

- Nisam nikakav manijak koji slika po krovovima i neka djevojke uživaju. Samo mi je bilo neobično da su za takav manevar izabrale uzavreli krov na kojem se bez problema ispeče jaje na oko - kaže naš čitatelj.

Nije im to bio jedini put da kao od majke rođene čitaju knjige dok se sunčaju. Gospodarska kriza prisilila je ljepši spol na odricanje od salona za uljepšavanje pa se žene snalaze kako znaju i umiju.

'Čuvaju se, moja supruga ih je vidjela da se mažu kremama'

- Djevojke se čuvaju raka kože, moja supruga ih je vidjela da se mažu kremama - dodao je. 

Kako ne bi neugodno pocrvenjele, metropolske nudistice svako malo mijenjale su položaj i okretale čas leđa, čas koljena prema suncu. 

Ako uistinu nisu bile svjesne da ih dimnjaci zgrade ne zaklanjaju od pogleda sugrađana, sada će sigurno biti kad se ugledaju obnažene na fotografijama. 

Dame, oprez! Kazna za golotinju je nekoliko tisuća kuna

Ne trebaju brinuti jer, ako ništa drugo, dovoljno su bile udaljene da se njihova strateška mjesta jedva naziru.

Možda djevojke ne znaju pa ih valja upozoriti da ih, prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, golotinja u gradu može stajati i nekoliko tisuća kuna kazne. U tom je slučaju solarij isplativiji i sigurniji kad je riječ o slučajnim pogledima neznanaca.

Komentari (284)
  • A i ti si mi neki frajer. Brze bolje po aparat i direktno u 24. Pusti zenske nek uzivaju kaj ti one tam gore smetaju???

    1. 6. 2014,   16:50
  • ma to je njegova žena dala u novine da makne muža sa balkona...

    1. 6. 2014,   16:57
  • "Nisam nikakav manijak koji slika po krovovima i neka djevojke uživaju" reče on, uslika ih nekoliko puta i pošalje na 24sata.hr

    1. 6. 2014,   17:09