Obavijesti

News

Komentari 284

Gole u centru Zagreba: Vole se sunčati, ali baš i ne vole badiće

Gole u centru Zagreba: Vole se sunčati, ali baš i ne vole badiće
3

Dvije djevojke redovito dolaze na krov kako bi se osunčale. No ne vole kupaće kostime. Vrući krov u centru grada pretvorile su u pravu gradsku nudističku plažu

VIDEO

Prve jače sunčeve zrake izmamile su Zagrepčanima osmijehe na lica, a neke ponukale da otkriju svoju golu istinu.

Mislio sam da će se malo sunčati u kupaćim kostimima, no iskreno sam se šokirao kad sam vidio da se skidaju do kraja, kaže nasmijano naš čitatelj

- I meni je bilo vruće pa sam izašao na terasu da udahnem malo zraka. Ugledao sam dvije djevojke kako šeću po krovu susjedne zgrade. Raširile su ručnike i počele se svlačiti - kaže naš čitatelj iznenađen prizorom u centru metropole.

- Mislio sam da će se malo sunčati u kupaćim kostimima, no iskreno sam se šokirao kad sam vidio da se skidaju do kraja - rekao je nasmijano. Dodao je kako vjeruje da ni ne slute da ih itko ondje može vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Na tom se krovu bez problema ispeče jaje na oko'

- Nisam nikakav manijak koji slika po krovovima i neka djevojke uživaju. Samo mi je bilo neobično da su za takav manevar izabrale uzavreli krov na kojem se bez problema ispeče jaje na oko - kaže naš čitatelj.

Nije im to bio jedini put da kao od majke rođene čitaju knjige dok se sunčaju. Gospodarska kriza prisilila je ljepši spol na odricanje od salona za uljepšavanje pa se žene snalaze kako znaju i umiju.

'Čuvaju se, moja supruga ih je vidjela da se mažu kremama'

- Djevojke se čuvaju raka kože, moja supruga ih je vidjela da se mažu kremama - dodao je. 

Kako ne bi neugodno pocrvenjele, metropolske nudistice svako malo mijenjale su položaj i okretale čas leđa, čas koljena prema suncu. 

Ako uistinu nisu bile svjesne da ih dimnjaci zgrade ne zaklanjaju od pogleda sugrađana, sada će sigurno biti kad se ugledaju obnažene na fotografijama. 

Dame, oprez! Kazna za golotinju je nekoliko tisuća kuna

Ne trebaju brinuti jer, ako ništa drugo, dovoljno su bile udaljene da se njihova strateška mjesta jedva naziru.

Možda djevojke ne znaju pa ih valja upozoriti da ih, prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, golotinja u gradu može stajati i nekoliko tisuća kuna kazne. U tom je slučaju solarij isplativiji i sigurniji kad je riječ o slučajnim pogledima neznanaca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 284
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.