Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ogromna rupa progutala aute: Morali su evakuirati 22 obitelji

None Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL

PORED GRADILIŠTA: Stanovnici Rima kažu kako su se zadnja tri mjeseca žalili policiji i vatrogascima na rupe u cesti koje su svakim danom bile sve dublje, no nitko nije reagirao

U rimskom naselju Balduina oko šest sati ujutro odronila se cesta uz gradilište zbog čega su evakuirane 22 obitelji iz okolnih zgrada. Rupetina u Ulici Livio Andronico 'progurala' je šest automobila koji su bili parkirani uz rub. Još nije jasno zašto se zemlja urušila.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE GALERIJU:

None Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL 35

Vlasti su kazale kako nema ozlijeđenih, a vatrogasci i dalje osiguravaju mjesto. Stanovnici kažu kako su se zadnja tri mjeseca žalili policiji i vatrogascima na rupe u cesti koje su svakim danom bile sve dublje, no nitko nije reagirao, javlja CNN. Rimljani tako sad gledaju prizore slične onima iz zagreba 2007. godine. Tada se urušila Kupska ulica i nastao je ogroman krater zbog čega su mnogi stanari morali biti evakuirani.

Komentari (33)
  • meni ovo već na prvi pogled izgleda kao loše zaštičeno gradilište čiji su "zidovi" potonuli kao kod nas u Kupskoj .....dakle baš nikakvav misterij - nego fušeraj !

    15. 2. 2018,   14:36
  • super mjesto za fontanu, jel takl milane?

    15. 2. 2018,   15:10
  • Nadan sakrio originalni Colosseum u podrumu...

    15. 2. 2018,   15:09