Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gorio autobus na autocesti A1: 'Bilo je strašno, eksplodiralo je'

None Foto: čitatelj 24sata 10

Kod tunela Ledenik zapalio se autobus. Kako su nam ispričali čitatelji putnici stoje s prtljagom na zaustavnoj traci. Cesta je zatvorena, a stvorila se i kolona od četiri kilometra

Prolazili smo autom te smo vidjeli gusti crni dim i autobus u plamenu. Dosta je grdo izgledalo, vidjeli smo da ljudi stoje s prtljagom na zaustavnoj traci čak smo čuli i pucanja. U tom trenutku je dolazila policija, koliko smo uspjeli vidjeti nema ozlijeđenih, ispričala nam je u dahu čitateljica koja je poslala fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Strašno je izgledalo, a onda smo čuli eksploziju - rekao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zadarska policija nam je potvrdila da se zapalio češki autobus oko 20 sati na autocesti A1 prema Zagrebu kod tunela Ledenik kraj Zadra.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- U autobusu je bilo 49 putnika, na sreću nitko nije ozlijeđen te su vatrogasci ugasili požar. Autocesta je još uvijek zatvorena te se prometuje alternativnim putevima. Aute koji su se zatekli na autocesti u trenutku požara su pušteni prema Zagrebu - priopćila je policija.

Foto: čitatelj 24sata

Nadodali su da će se više znati nakon očevida.

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je kako je cesta zatvorena, a stvorila se i kolona od četiri kilometra. 

Komentari (66)
  • češki prijevoznik...stara Setra katnjak 20 godina..kršina

    17. 8. 2019,   21:01
  • Koji je to po redu ove godine? Još malo biti će obaveza putnicima da sobom nose protupožarne aparate ako putuju autobusima.

    17. 8. 2019,   20:32
  • Oko nekih 19h taj autobus smo sreli blizu Prokljana i iza njega se širio gusti crni dim. Ovdje se ne radi o slučajnosti, već svjesnom nemaru vozača tj. vlasnika kojem je samo jedno bitno. Nažalost na nasim cestama nema kontrole za ovako nesto...

    17. 8. 2019,   21:31