Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U plamenu bio cijeli krov: Iz zraka snimili požar katedrale

None Foto: Twitter

Cijelo krovište bilo je u plamenu, a gašenje iz zraka nije bilo moguće jer se strahovalo da bi vodene "bombe" mogle u potpunosti srušiti katedralu

Veliki požar buknuo je u ponedjeljak oko 18 sati u glasovitoj pariškoj katedrali Notre Dame, a vatrogasci su se cijeli dan i večer borili s vatrenom stihijom. Nešto prije ponoći objavili su kako je najgore prošlo te kako su uspjeli spasiti crkvu od rušenja. Šteta je ipak velika.

Da je stanje bilo uistinu dramatično pokazuju i fotografije snimljene dronom. Cijelo krovište bilo je u plamenu, a gašenje iz zraka nije bilo moguće jer se strahovalo da bi vodene "bombe" mogle u potpunosti srušiti katedralu. 

Komentari (47)
  • Tjedan dana prije Uskrsa.. Europa spava i odavno je na koljenima... Ljudi otvorimo oči dok nije prekasno, a možda već i je.. Bože ti nam pomozi..

    15. 4. 2019,   22:53
  • Strašno da je tako nešto uopće moguće. Kako nisu uspjeli lokalizirat požar prije nego se toliko uspio proširit, netko je tu zakazao.

    15. 4. 2019,   22:52
  • Izbrisali ste mi komentar zbog toga što sam napisa da su vjerojatno izbjeglice zapalili crkvu?!?... Od koga skrivate istinu?

    16. 4. 2019,   00:08