Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gori im pod šapama: 'Molimo vas ljudi, spasite naše živote!'

None Foto: Facebook

Moris, hrvatski ovčar star je samo oko godinu dana, a Astra ima četiri mjeseca. Oboje bi trebali biti eutanazirani 29. srpnja pa se za njih HITNO traži smještaj

Moris, hrvatski ovčar star je samo oko godinu dana, a već mu prijeti eutanazija. Jako se dobro slaže s drugim psima, zaigran je i umiljat. Srednjeg je rasta. Molim vas pomozite mu, kaže volonterka koja pokušava spasiti Morisa.

 Objašnjava da eutanazija i dalje nije zabranjena. Novi zakon kojim bi se trebala zabraniti eutanazija, Sabor bi trebao izglasati tek na jesen. 

Foto: Promo

Kao i Morisu 29. srpnja eutanazija prijeti i Astri. Ova je kujica stara samo četiri mjeseca. 

- Jako je pametna i socijalizirana, zna osnovne naredbe. Ona je u tipu njemačkog ovčara, a trebala bi biti srednjega rasta - kaže volonterka. 

Ako želite i možete pomoći Morisu i Astri javite se na 0993731508. Oni vas željno iščekuju. Hvala. 

Foto: Promo

Komentari (11)
  • Zdrave životinje ubijte...koja banana od države...fuj gade mi se

    24. 7. 2017,   10:27
  • Sramota, potrebna je eutanazija svih na celu drzave

    24. 7. 2017,   10:35
  • Divna bića,kako gledaju tim okicama...Dajte tko može,tko ima uvjete pomozite im,isplatit će vam se...Donijet će radost u vašu kuću,vaš dom....Baš čitam nedavno kako čovjek na opožarenom području traži svog psa kojeg su pustili zbog vatre da se spasi,plače za njim,moli da ga nađu (i veli sina će mu to strašno pogoditi kad se vrati,ako ga ne nađu) a ranije tog psa nije htio,nije bio ljubitelj pasa i eto zavolio ga u međuvremenu,prihvatio i on...

    24. 7. 2017,   11:31