Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gori im pod šapama: 'Molimo vas ljudi, spasite naše živote!'

None Foto: Facebook

Moris, hrvatski ovčar star je samo oko godinu dana, a Astra ima četiri mjeseca. Oboje bi trebali biti eutanazirani 29. srpnja pa se za njih HITNO traži smještaj

Moris, hrvatski ovčar star je samo oko godinu dana, a već mu prijeti eutanazija. Jako se dobro slaže s drugim psima, zaigran je i umiljat. Srednjeg je rasta. Molim vas pomozite mu, kaže volonterka koja pokušava spasiti Morisa.

 Objašnjava da eutanazija i dalje nije zabranjena. Novi zakon kojim bi se trebala zabraniti eutanazija, Sabor bi trebao izglasati tek na jesen. 

Foto: Promo

Kao i Morisu 29. srpnja eutanazija prijeti i Astri. Ova je kujica stara samo četiri mjeseca. 

- Jako je pametna i socijalizirana, zna osnovne naredbe. Ona je u tipu njemačkog ovčara, a trebala bi biti srednjega rasta - kaže volonterka. 

Ako želite i možete pomoći Morisu i Astri javite se na 0993731508. Oni vas željno iščekuju. Hvala. 

Foto: Promo

Komentari (11)
  • Zdrave životinje ubijte...koja banana od države...fuj gade mi se

    24. 7. 2017,   10:27
  • Sramota, potrebna je eutanazija svih na celu drzave

    24. 7. 2017,   10:35
  • Uzmite prekrasnog ljubimca vratit će vam ljubav samo ga hranite, vodite veterinaru češljajte, kupajte, perite mu svaki dan usranu guzicu i jajca, vodite ga u šetnju najmanje tri puta na dan, stan će vam biti pun dlaka, lizat će vam noge i ruke a prije toga svoja jajca i ponjušiti svaki drek na cesti, čistite negova govna po pločniku, on će zato glodati sav namještaj u kući, lajati po noći i zapišavati susjedima vrata.....

    25. 7. 2017,   06:41