Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

S dimnjaka se proširilo na cijeli krov: Gorjela pivnica u Zagrebu

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 18

Požar je ostao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Tijekom požara u zgradi je bilo četvero ljudi koji su na vrijeme izašli. Restoran u prizemlju je zatvoren

- Prvo je gorio samo dimnjak, a onda se zapalio cijeli krov. Pretpostavljam da je bilo ljudi unutra jer im je radno vrijeme od 8.00 sati ujutro - rekla je čitateljica koja je poslala fotografije s Trešnjevke u Zagrebu gdje se zapalila pivnica.

Kako doznajemo od JVP Zagreb zapalilo se krovište na pivnici u Ulici Božidara Adžije na Trešnjevci. Na teren je izašlo šest vozila i 13 vatrogasaca.

Požar je ostao unutar zgrade i brzo je lokaliziran. Tijekom požara u zgradi je bilo četvero ljudi koji su na vrijeme izašli. Restoran u prizemlju je zatvoren.

Na terenu su, osim vatrogasaca, pripadnici zagrebačke policije i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Nakon policijskog očevida bit će poznat uzrok požara. 

Komentari (21)
  • Treba redovito čistiti dimnjake, pa čak i napraviti pauzu u radu ako treba! Za što inače služe dimnjačari?

    23. 4. 2019,   10:53
  • Ali dokažite gazdi da očisti dimnjaka jer ova ista pivnica u razmaku od godinu i pol dana gorila tri puta i uvijek se dimnjak zapali!

    23. 4. 2019,   11:03
  • Ta pivnica je bila uzrok pozara prije godinu i pol dana. Dva pozara u manje od dvije godine? Sto radi inspekcija. Unistiti lijepu povjesnu zgradu zbog cevapa? Sramota.

    23. 4. 2019,   12:13