Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ugašen veliki požar u zgradi u Londonu, nitko nije poginuo...

None Foto:

Na terenu je više od 58 gasitelja požara koji su pozvani nakon što je u stanu na 12. katu na adresi Wellington Way Mile End, buknuo požar. Prvi poziv stigao je u 12.28 sati

Na 12. katu nebodera u istočnom dijelu Londona buknuo je požar. Na mjestu događaja je barem 58 vatrogasaca koji pokušavaju ugasiti buktinju. Kako je dim vidljiv iz gotovo svih dijelova Londona, više od 80 ljudi nazvalo je vatrogasnu službu, koja je na teren izašla s oko šest vatrogasnih kola.

Na terenu je više od 58 gasitelja požara koji su pozvani nakon što je u stanu na 12. katu, na adresi Wellington Way, Mile End, buknuo požar.

- Prvi poziv stigao je u 12.28 sati, a vatrogasne službe stigle su iz šest vatrogasnih brigada iz raznih dijelova Londona. Uzrok požara u ovom trenutku nije poznat - izjavio je glasnogovornik londonske vatrogasne službe, javlja BBC.

Riječ je o neboderu izgrađenom 1962. godine u kojem se nalazi 130 stanova na ukupno 22 kata. Požar je zahvatio više od polovice stanova na katu. Nakon otprilike sat vremena, vatrogasci su požar uspjeli staviti pod kontrolu. 

Komentari (10)