Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gorio splitski neboder: Zapalila se tenda, stanare su evakuirali

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 5

Uzrok požara je kvar na električnim instalacijama. Izgorjeli su balkon i kuhinja jednog stana. Ozlijeđenih nije bilo, a požar je ugašen u 5.30 sati, prisutni su bili policija i hitna pomoć

Požar tende na balkonu izbio je jutros u 04.15 na jedanaestom katu nebodera u Mosećkoj 56 na splitskom Kocunaru, javlja Radio Dalmacija.

POGELDAJTE VIDEO

Plamen je zahvatio balkone na nekoliko katova. Zbog dima stanari su evakuirani. Ozlijeđenih nije bilo, a požar je ugašen u 05.30 sati, prisutni su bili policija i hitna pomoć.

Split: Zbog požara na balkonu vatrogasci evakuirali stanare nebodera | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U požaru je izgorio balkon i kuhinja, a ostećene su i tende okolnih balkona. Uzrok je bio kvar na električnim instalacijama. Materijalna šteta se utvrđuje.

“Probudila sam se u dimu, sve je gorjelo!”: prepričavaju stanari splitskog nebodera u kojem je jutros izgorjelo nekoliko balkona.

Posted by 24sata on Wednesday, January 2, 2019

U gašenju je sudjelovalo 15 vatrogasaca JVP-a sa četiri vozila, i pet gasitelja s dva vozila iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split.

Komentari (9)
  • Kaj je to samozapaljiva tenda??? Pitati one stanare iznad gdo je hital petarde. Vse bu oma bilo jasne.

    2. 1. 2019,   10:45
  • Ne znam što ljudima tribaju petarde za slavlje.Fala bogu u mom kvartu toga nije bilo .Ipak je tu Bolnica.

    2. 1. 2019,   10:37
  • A da pogađamo kako se zapalila tenda. Možda se ipak previše slavilo s raznim sredstvima.

    2. 1. 2019,   09:13