Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gorivo ovako jeftino nije bilo još otkad je Zoki bio premijer

None Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell, Davor Puklavec/Pixsell

Ne bih se usudio prognozirati cijene goriva - kaže Tin Bašić, vlasnik portala cijenegoriva.info. Razlog za povišenje cijena Bašić djelomično vidi i u američko-kineskom trgovinskom ratu

Litra eurosupera 95 stoji 9,69, a litra eurodizela je 9,27 kuna. Ovako niske cijene goriva nismo vidjeli još od 2015. godine.

Kolinda je tad pobijedila Josipovića, Karamarko se zaderao “Imamo preeeedsjednicu”, Most je osvojio neponovljivih 19 saborskih mandata, Bandić je prvi put uhićen, a Zoran Milanović je opalio metak iz “pištole”. S tim nas razdobljem danas dijele samo sjećanja i - cijene goriva. A one bi uskoro opet mogle krenuti nagore.

- Ne bih se usudio prognozirati cijene goriva - kaže Tin Bašić, vlasnik portala cijenegoriva.info. Razlog za povišenje cijena Bašić djelomično vidi i u američko-kineskom trgovinskom ratu. Dr. sc. Igor Dekanić sa Zavoda za naftno inženjerstvo smatra da je cijena pala jer se, između ostalog, zbog smanjenja gospodarskog rasta, ali i dogovora o ograničenju proizvodnje, smanjila potražnja za naftom.

NAPOKON! Gorivo znatno pojeftinilo: Ovo je najveći pad cijene od 2015.!

Što se sve događalo zadnji put kad je gorivo bilo ovako jeftino

'Imamo predsjednicu'

Kolinda Grabar Kitarović je 2015. pobijedila Ivu Josipovića, što je posebno obilježio uzvik tadašnjeg predsjednika HDZ-a

'Sagradili' Most

S obzirom na to kakvi su današnji politički trendovi, čini se neponovljivim da Most nezavisnih lista opet osvoji 19 saborskih mandata kao 2015.

DOBRE VIJESTI Pada cijena goriva: Spremnik benzina jeftiniji za 17,5 kuna?

Milanović 'pucao iz pištolja'

Iako nije davao izjave za medije, tadašnji premijer se nije 2015. libio pokazati kako zna pucati

Tuđman je 'narastao'

Prvi predsjednik je 2015. dobio spomenik u Pločama visok 2,5 metara. Početak je to ere njegovih, po mnogima, upečatljivih spomenika.

Kraljica Elizabeta oborila je rekord

To je mogla samo ona. Nitko drugi nije mogao postati najdugovječniji britanski vladar u povijesti. Elizabeta je 2015. i Viktoriju zbacila s trona.

 

Tema: Hrvatska

Komentari (102)
  • Ljudi u Slavoniji bi pokrepali od gladi da nije bosanskog broda.... tamo se gorivo toči za cca 1€ , tamo je ožujsko pivo jeftinije, vegeta je jeftinija pa da ne nabrajam... proizvodi koji se proizvode u HR, u drugim drzavama su jeftinije nego u zemlji gdje se proizvode ??? Zasto??? Treba kroz razno razne namete, popunit proračun da bi se lažne mirovine mogle isplatiti... pusa Ćao

    11. 6. 2019,   17:56
  • Aha americko-kineski rat! Uvijek su drugi krivi, zasto je onda u drugim drzavama jeftinije??? Nije valjda zbog poreza?

    11. 6. 2019,   17:44
  • Jeftino? U Austriji cijena goriva od 8 do 8 i po kuna od pamtivijeka. Ili je to na neki način RvatCka bolja?

    11. 6. 2019,   17:48