Obavijesti

News

Komentari 35

"Gospodarstvo je palo u drugi plan, izgubljeno je vrijeme"

"Gospodarstvo je palo u drugi plan, izgubljeno je vrijeme"
1

Predsjednik HNS-a rekao je i da će temelj buduće politike HNS-a i građanskog centra, koji je jednako udaljen i od lijeve i od desne strane, biti ravnomjeran razvoj Hrvatske

VIDEO

Predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak ocijenio je u srijedu u Daruvarskim toplicama kako je gospodarstvo palo u drugi plan te da se sedam mjeseci od parlamentarnih izbora ništa ne događa.

"Gospodarstvo je palo u drugi plan, sedam mjeseci je prošlo od parlamentarnih izbora, ništa se ne događa, izgubljeno je vrijeme na čudne pregovore, a sve ispregovarano je zaboravljeno. Na vidjelo su izašle nesuglasice i afere, neefikasnost, nesnalaženje i i neznanje. Naš posao je skrenuti pažnju Vladi i građanima da su gospodarstvo i rezultati prioritet, to smo radili dok smo bili na vlasti, to radimo i sada u opoziciji", rekao je Vrdoljak na konferenciji za novinare u održanoj u sklopu obilaska županijskih organizacija HNS-a. 

Podsjetio je da je HNS u saborsku proceduru poslao prijedlog Zakon o preferencijalnom glasovanju i na lokalnim izborima.
"Nadam se da će ga vladajuća većina usvojiti, kako bi građani i na lokalnim izborima mogli izabrati svog čovjeka imenom i prezimenom, kao i na prošlim parlamentarnim izborima. Ako ga ne usvoje, mi ćemo to učiniti u prvim danima naše buduće Vlade", dodao je Vrdoljak i najavio da HNS sutra u Saboru predstavlja izmjene Zakona o financiranju vodnoga gospodarstva.

Vrdoljak je naveo i kako se u onim županijama u kojima je HNS na vlasti bilježe odlični rezultati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Stopa nezaposlenosti u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji je ispod devet posto, a u Gradu Varaždinu ispod europskog prosjeka, odnosno ispod pet posto, stoga i u ovoj kampanji za nadolazeće lokalne izbore želimo vratiti fokus na gospodarstvo", ustvrdio je predsjednik HNS-a. 

Rekao je i da će temelj buduće politike HNS-a i građanskog centra, koji je jednako udaljen i od lijeve i od desne strane, biti ravnomjeran razvoj Hrvatske, jednake šanse svakog roditelja i djeteta, pravo na jednako školovanje djece iz Bjelovara, Daruvara, Zagreba ili Rovinja, pravo na istu šansu za posao ili uspjeh u bilo kojem društvenom, javnom ili privatnom segmentu.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije Marijan Dautanac istaknuo je da su pripreme za lokalne izbore već počele. Cilj je osvojiti još veći broj mandata u vijećima i skupštinama kako bi se HNS-ovi projekti kojima je u fokusu gospodarstvo i bolji život građana realizirali i proveli u djelo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.