Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Goste u kafiću je zalio kantom vode s balkona i još ih vrijeđao

Pijani muškarac (51) je maltretirao goste u lokalu, potom se popeo u svoj stan u zgradi i s balkona na goste u kafiću u prizemlju izlio kantu vode. Po hitnom postupku dobio je kaznu zatvora od 20 dana

U nedjelju navečer oko 21 sat u Novoj Gradiški na terasi ugostiteljskog objekta 51-godišnjak je ničim izazvan narušavao javni red i mir. U vidno alkoholiziranom stanju svojim automobilom, prednjim desnim kotačem, popeo se na terasu kafića dok su za stolom sjedili gosti lokala. 

Nakon što je zaustavio automobil, vozač je izišao iz automobila, ušao u zgradu u kojoj stanuje, a potom sa balkona svoga stana izlio kantu vode po gostima. Sve do dolaska policije pijani 51-godišnjak goste je nastavio vrijeđati i omalovažiti pogrdnim riječima, jednako je postupao i prema policajcima koji su došli na intervenciju. 

Kako je prijetila opasnost da će nasilnik nastaviti s činjenjem prekršaja doveli su ga u prostorije policije i zadržali do otrježnjenja, a potom je u žurnom postupku na Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški proglašen krivim i kažnjen 20-dnevnom kaznom zatvora, te je sutradan, u ponedjeljak 3.rujna popodne predan na izdržavanje kazne u zatvor u Požegi.

Komentari (7)
  • Kanta vode=20 dana zatvora,ubojstvo čovjeka=30dana istražnog pritvora,krađa miljona kuna=sloboda

    4. 9. 2018,   11:34
  • A nasa droga? Samo uvjetno

    4. 9. 2018,   17:55
  • Malo je dobio. Obavezno hlađenje 3 mjeseca je trebao dobiti i obavezu odvikavanja od alkohola.

    4. 9. 2018,   11:29