Obavijesti

News

Komentari 263

Gotovinina tuna uskoro stiže u trgovine: 'Ima vrhunsko meso'

Gotovinina tuna uskoro stiže u trgovine: 'Ima vrhunsko meso'
1

Pelagos net farma svoje proizvode prvi put stavlja na police međunarodnog trgovačkog lanca, što Pelagos proizvodima otvara put prema više od 160 tisuća kupaca diljem Hrvatske

VIDEO

Metro će u srijedu na Adriatic Gastro Showu u Splitu predstaviti novi proizvod na svojim policama, jadransku plavoperajnu tunu. Metro i Pelagos net farma, tvrtka generala Ante Gotovine, potpisali su ugovor o suradnji, doznaje Slobodna Dalmacija.

Metro će ekskluzivno hrvatskom tržištu ponuditi i plavoperajnu jadransku tunu sushi/sashimi kvalitete, koja će profesionalnim kupcima Metroa biti dostupna u veleprodajnim centrima diljem Hrvatske.

S načinima obrade i pripreme plavoperajne jadranske tune posjetitelje Adriatic Gastro Showa upoznat će, izvanrednom kulinarskom prezentacijom, glasoviti chef konobe "Batelina" David Skoko.

– Ponosni smo što se Metro može pohvaliti suradnjom koja nas čini ekskluzivnim dobavljačem plavoperajne jadranske tune Pelagos net farme za hrvatsko HoReCa tržište. Metro surađuje s brojnim restoranima i hotelima diljem Hrvatske i zato kontinuirano unaprjeđujemo naš asortiman, kako bismo im ponudili najbolje proizvode u skladu sa svjetskim kulinarskim trendovima. Suradnja s hrvatskim dobavljačima posebno nas raduju te želimo osigurati pristup većini naših profesionalnih kupaca – kaže Armen Sefaja, voditelj kategorije svježe ribe u Metro Cash & Carry Hrvatska.

Pelagos net farma svoje proizvode prvi put stavlja na police međunarodnog trgovačkog lanca, što Pelagos proizvodima otvara put prema više od 160 tisuća kupaca diljem Hrvatske, koji se od sada, uz svježe inćune, srdele i lokardu te proizvode Pelagos prerade – slane i marinirane inćune i slanu srdelu, mogu opskrbiti i iznimno cijenjenim mesom jadranske plavoperajne tune sushi/sashimi kvalitete.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...