Obavijesti

News

Komentari 180

Gotovo pa džabe: Županici bi prodao 'fiću' za samo 100 eura

Gotovo pa džabe: Županici bi prodao 'fiću' za samo 100 eura
3

Dok županica Marina Lovrić Merzel smišlja način na koji da se riješi luksuznog Audija, a da to ne izgleda kao poraz, Josip Ileković iz Lonjice za nju ima rješenje...

VIDEO

Sisačko moslavačkoj županici Josip Ileković (58) iz Lonjice kraj Vrbovca spreman je prodati svojeg plavog ‘fiću’ iz 1978. godine.

- Garantiram da je auto u voznom stanju i za njega imam papire. Samo treba promijeniti akumulator i sigurno bi upalio. Stoji mi u dvorištu neregistriran, a ima dobre zimske gume. Jedino što treba je srediti limariju koja je malo trula po pragovima. A i nagrizao ga je zub vremena. Ako želi, može presvući i sjedala - kaže nam Ileković.

Cijena je prava sitnica. Umjesto 430.000 kuna, koliko vrijedi limuzina koju je županica nabavila, ‘fiću’ bi mogla dobiti za samo 100 eura.

- Ako ga želi, neka dođe po njega i neka ga vozi. Za cijenu se bumo dogovorili - rekao je Ileković koji je ipak spreman županici Lovrić Merzel nešto sitno spustiti cijenu automobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ako bi županica u njega uložila oko 15.000 kuna, imala bi pravi oldtimer - ističe vlasnik plavoga ‘fiće’ koji ga je dobio od prijatelja i nije ga registrirao jer mu je služio za vožnju rančem.

Županica se pravda: Auto je na leasing...

Lovrić Merzel je već prije ustvrdila kako je zbog auta koji je uzela na leasing izložena “cipelarenju”. Pravdala se da nije napravila ništa što nisu učinili drugi i što je protuzakonito.

- Taj auto je na leasing i mene se blati jer ta mjesečna rata nije 3000 nego 8000 kuna. A on je 100.000 kuna jeftiniji od onoga koji sam naslijedila od bivšeg župana - opravdavala se Merzel. Također je ustvrdila da se nju proziva da se prikriju stotine milijuna kuna afera od HDZ-a i da bi se napalo SDP. Kao argument Lovrić Merzel je navela i da zbog njezina automobila neće trpjeti ni jedan program Županije.

Premijer Zoran Milanović županicu iz svojih redova očito ne namjerava ukoriti zbog nabave skupog automobila. Na saborskom aktualcu rekao je da pitanje nabave automobila za lokalne čelnike “ne vidi kao ovlast Vlade”. Milanović je još ustvrdio da ”automobil predstavlja određenu legitimaciju političara prema javnosti”.

- To stoji i tako će uvijek biti, nažalost - mudro je zaključio premijer Milanović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a