Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Građani izvrijeđali SDP-ovce: "Lopine, sve vas treba gaziti"

None Foto: Marko Lukunic/PIXSELL 10

Performans SDP-ovaca je odgovor na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je kaznio petodnevnom zatvorskom kaznom sedmoricu mladića koji su izvrijeđali Janicu Kostelić

Kao što su i najavili SDP-ovci Peđa Grbin, Arsen Bauk i Bojan Glavašević danas su stali pred građane u centru Zagreba i dopustili im da ih izvrijeđaju. No, većina ljudi koji su im se obratili kritizira vlast, umjesto da ih direktno vrijeđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vrijeđanje u centru Zagreba: što će građani otvoreno reći Glavaševiću, Bauku i Grbinu! Reporterka: Olga Monika Menčik

Posted by 24sata on Monday, 12 June 2017

- Lopine, treba vas gaziti - rekao je jedan građanin Arsenu Bauku.

- Je li Orsat Miljenić tu. Radi Ovršnog zakona ću mu gušu stisnuti. Ali to će ispasti prijetnja - je jedna žena Ivanu Pernaru iz Živog zida koji se pridružio kolegama zastupnicima. Potom se obratila Bauku. 

- Dobar je pokazatelj da je ovdje više novinara i televizija nego građana. Ovdje ja ne vidim 10 građana koji bi vam nešto htjeli reći. Građani su prestrašeni i svega im je dosta - kazao je prolaznik.

Performans SDP-ovaca je odgovor na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je u nedjelju popodne osudio na petodnevnu zatvorsku kaznu sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu zbog narušavanja javnoga reda i mira na trajektu na liniji Split-Supetar i u supetarskoj luci, te vrijeđanja hrvatske sportašice i državne tajnice za sport Janice Kostelić.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Među građanima koji su došli uputiti uvrede bila je i zviždačica Vesna Balenović, a među političarima nisu bili samo SDP-ovci nego i Ivan Pernar iz Živog Zida. Pozvao je Vesnu Balenović da mu dostavi prijedlog zakona o zviždačima pa će ga, kaže, uputiti u Sabor.

Komentari (209)
  • da vidim hdz-ovce i hns-ovce kak se to usude napraviti, još kad im se njihov ljubljeni Pupovac pridruži... :D

    12. 6. 2017,   15:48
  • Tko smije nesto reci Grbinu? Pa lik te proguta u jednom zalogaju.

    12. 6. 2017,   16:12
  • Cijelo vrijeme mislim SDP-ovci komunjare, kad ono HDZ počeo uvodit verbalni delikt... Svijet naopak.

    12. 6. 2017,   15:49