Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Građani su razočarani, Most bi mogao plesati samo jedno ljeto

None Foto: Boris Ščitar/PIXSELL

Šeks smatra kako prijevremeni izbori ne odgovaraju Mostu jer bi se broj njihovih zastupnika prepolovio, a ne odgovaraju ni HDZ-u jer im zbog toga pada rejting

Trenutnu situaciju u Vladi u Poligrafu Hrvatskoga radija komentirali su Vladimir Šeks i Davorko Vidović.

Šeks kaže da ovakvu situaciju nije vidio 50 godina u politici, a Vidović pak smatra da je slična situacija bila s Draženom Budišom u Račanovoj vladi, ali je situacija završila bez izbora.

- Petrov je jučer HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji najavio rat. HDZ i Domoljubna koalicija sada moraju pokrenuti protuudar kako bi neki Mostovci 'promijenili mišljenje' i otkazali poslušnost Petrovu - kaže Šeks.

- Izglasavanje nepovjerenja Karamarku bi prema domino efektu dovelo bi do prijevremenih izbora - a to treba spriječiti svim politčkim sredstvima - smatra Šeks dok Vidović prijevremene izbore vidi kao jedino rješenje.

Šeks smatra kako izbori ne odgovaraju Mostu jer bi se broj njihovih zastupnika prepolovio, a ne odgovaraju ni HDZ-u jer se 'incestualni odnos Mosta i Domoljubne koalicije' preljeva i na HDZ kojemu zbog toga pada rejting. 

- Ali zbog dostojanstva HDZ više ne može trpjeti taj odnos. Osim toga i građani su razočarani Mostom i, ako tako nastave - mogli bi plesati samo jedno ljeto - rekao je Šeks koji trenutno radi na novom zakonu o braniteljima i njihovim obiteljima te na izradi dokumenta da se radi teškog položaja Hrvata u BiH otvori rasprava u Saboru. Nastoji ući i u Akademsku zajednicu dr. Ante Starčević te Klub utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman.


 

Komentari (52)
  • hahha pa prije bih rekao da su građani razočarani kradezenjarama i pogotovom Šeksom koji pleše svaku večer oko šanka

    27. 5. 2016,   11:39
  • Ali zbog dostojanstva HDZ........????????? Kojeg dostojanstva?

    27. 5. 2016,   09:04
  • Šeks, gradjani razocarani Mostom? A kaj mislis kaj gradjani misle o tebi, sanaderu, karamarku....

    27. 5. 2016,   09:46