Obavijesti

News

Komentari 15

Grana razbila staklo na autu u vožnji, mladići uplašeno bježali

Grana razbila staklo na autu u vožnji, mladići uplašeno bježali
8

Na snimci se vidi kako je velika grana pala na automobil u vožnji i razbila mu zadnje staklo. Prestrašeni vozač i suvozač odmah su izletjeli iz vozila i pobjegli ostavivši auto nasred ceste

VIDEO

Snažna oluja pogodila je jučer navečer zadarsko područje i napravila ogromnu štetu. Vjetar je srušio brojna stabla. Dobili smo snimku koju je čitateljica snimila oko 23 sati u zadarskoj Varoši.

Na snimci se vidi kako je velika grana pala na automobil u vožnji i razbila mu zadnje staklo. Prestrašeni vozač i suvozač odmah su izletjeli iz vozila i pobjegli ostavivši auto nasred ceste.

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:21

- U pet minuta cijeli grad se okrenuo naopako. Cijeli dan je bilo prekrasno vrijeme, a onda navečer odjednom kaos. Sjedili smo u kafiću i snažan vjetar je otkinuo ogromnu granu koja je pala na automobil u vožnji. Iz njega su izašla dvojica mladića koji su dotrčali u kafić kako bi se zaštitili od tuče - ispričala nam je čitateljica koja je snimila šokantan video.

Dodala je kako mladići srećom nisu ozlijeđeni, samo su se jako preplašili. Nakon što se vjetar malo smirio, sjeli su oštećeni automobil i odvezli se.


Prema podacima sa zadarskog područja na Puntamici je vjetar dosegnuo brzinu od čak 29.1m/s, a srušena su i stabla na Baninama, Smiljevcu, Bilom Brigu, Bibinjama te u ulici Put Dikla. Letjeli su i kontejneri, a prema posljednjim neslužbenim informacijama nastradalo je i nekoliko vozila na Poluotoku.

Olujni vjetar člupao stabla u Zadru, nastala velika materijalba šteta

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić u pratnji pročelnika Robertina Dujele obišao je mjesta koja je najsnažnije pogodilo nevrijeme. 

Oluja poharala Zadar: Razorni vjetar nosio je sve pred sobom
Oluja poharala Zadar: Razorni vjetar nosio je sve pred sobom

- Večeras nas je pogodilo kratkotrajno, no snažno nevrijeme. Zajedno zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šoša, pročelnik Dujela i ja obilazimo grad. Dosta porušenih stabala, odlomljenog granja, vidjeli smo oštećenih vozila i poplavljenih podruma, šahti... Sve službe su na terenu i daju svoj maksimum kako bi se sve čim prije raščistilo i vratilo u normalu. Nevrijeme je bilo kratkotrajno, no nije isključeno da bi se moglo ponoviti, pa molim građane za oprez i naravno da stoje u svojim domovima osim u slučaju nužde. Primamo informacije kako su dijelovi grada (Diklo, Mocire...) bez struje pa krećemo tamo. Ako imate veću štetu ili upozorenje za ostale javite - napisao je Dukić kasno sinoć na Facebooku.

Olujni vjetar člupao stabla u Zadru, nastala velika materijalba šteta

Zadarski vatrogasci imali su desetine intervencija, a tijekom jutra vidjet će se pravi razmjeri štete koju je oluja počinila na zadarskom području.

Zadar nakon olujnog nevremena: Srušena stabla, uništene kuæice u novom kampu Zadar nakon olujnog nevremena: Srušena stabla, uništene kuæice u novom kampu
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda