Obavijesti

Promo sadržaj

Grašo je pobjednik Dana najbolje domaće glazbe!

Grašo je pobjednik Dana najbolje domaće glazbe!
13

U konkurenciji trideset pjesama, njih deset je ušlo u samo finale, a sve je kulminiralo live show programom u kojem je Grašo odnio pobjedu

Pjesma 'Ako te pitaju' Petra Graše prema glasovima slušatelja Narodnog, proglašena je najboljom pjesmom 2017. godine. 

U konkurenciji trideset pjesama, njih deset je ušlo u samo finale, a sve je kulminiralo live show programom u kojem je Grašo odnio pobjedu.

„Zahvalan sam autorima pjesme, mojim prijateljima Tončiju i Vjekoslavi koji su opet pokazali da me poznaju u dušu kao i Narodnom zato što prepoznaje pjesme poput ove. Ipak, najveća zahvala ide mojoj publici. Oni su glasali za ovu pjesmu i dali mi po tko zna koji put na znanje koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je moje najveće postignuće“, izjavio je pobjednik Petar Grašo koji je spektakularno zaključio 2017., ali i sjajno otvorio glazbenu 2018. godinu.

U velikoj završnici Dana najbolje domaće glazbe uživo su nastupili i Gibonni ('Bella figura, bella pitura'), Damir Kedžo ('Ljubavi moja'), Jelena Rozga ('Ne pijem, ne pušim), Opća opasnost ('Kriva si'), Marko Kutlić ('Srce se spasilo'), Nina Badrić ('Vrati me'), Klapa Rišpet ('Šta mi ljube oćeš kazat'), Toni Cetinski ('Laku noć') i Željko Bebek koji je otpjevao 'Ako voliš ovu ženu' koju inače izvodi u duetu s Oliverom Dragojevićem

U dvosatnom showu, kojem su domaćini bili Doris Pinčić i Hrvoje Kečkeš te Nives Ivanišević i Marko Bratoš, svim finalistima su uručene kristalne statue 'Bilo naroda'.

„Ponosni smo što smo najveći promicatelj hrvatske glazbe, što posebno cijene naši slušatelji koji već više od dvadeset godina drže Narodni na samom vrhu najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj“, rekao je direktor Narodnog Katijan Knok.

U izboru najbolje pjesme moglo je sudjelovati više od 1,3 milijuna slušatelja Narodnog, najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Ovo je druga godina zaredom da Narodni organizira Dan najbolje domaće glazbe. Prošle godine pobjedu je odnijela Nina Badrić. 


Facebook snimka dodjele

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.