Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grbin pod istragom zbog videa: Dječaci vikali 'Za dom spremni'

Grbin je na svojoj Facebook stranici objavio snimku dječaka koji uzvikuju 'Za dom spremni'. Potom mu je stigao dopis Agencije za zaštitu osobnih podataka koja je postupila na traženje pravobraniteljice za djecu...

Saborski zastupnik Peđa Grbin u lipnju ove godine objavio je na svojoj Facebook stranici snimku dječaka, mladih nogometaša na nogometnom turniru u Barceloni, koji u društvu starijeg muškarca uzvikuju 'Za dom spremni'. 

Peđa Grbin u trenutku objave snimke nije znao tko je na snimci, no ubrzo su mediji utvrdili da se radi o mladim nogometašima iz Dalmacije koji su tih dana nastupili na turniru u Barceloni gdje su u finalu igrali protiv vršnjaka iz jednog kluba iz Srbije. Grbinu je stigao  ovih dana dopis Agencije za zaštitu osobnih podataka koja je postupila na traženje pravobraniteljice za djecu, piše N1.

IGRALI SA SRBIMA Djeca iz Dalmacije urlala 'Za dom spremni' slaveći pobjedu

Agencija je objasnila da je pregledala njegovu Facebook stranicu te traže od njega da se očituje.

Tema: Hrvatska

Komentari (178)
  • Ustaše ne postoje već gotovo 80 godina, drugi svjetski rat je davno završio, nema više Hitlera, Staljina, Mussolinija i drugih zločinaca, prema tome manite se više ustaša i partizana, okrenite se budućnosti.

    10. 8. 2019,   00:01
  • Čekajte...Zar nije Peđa pjevao "Čavoglave"? Pjesmu koja počinje istim pozdravom kojega on tako mrzi?😉

    10. 8. 2019,   02:16
  • Normalno da srbinu smeta stari Hrvatski pozdrav...

    10. 8. 2019,   09:24