Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grmoja: 'Ovaj šalabahter sam pronašao na HDZ-ovoj klupi'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nikola Grmoja kazao je kako je sporni šalabahter pronašao na klupi saborskih zastupnika HDZ-a i HNS-a. Ipak, unatoč šalabahteru, HDZ danas nije imao većinu za izbor Nataše Novaković

Saborski zastupnik MOST-a, Nikola Grmoja objavio je na svojoj Facebook stranici šalabaher s imenima potencijalih kandidate za članove Povjerenstva o sprečavanju sukoba interesa. U razgovoru za 24sata, Nikola Grmoja kazao je kako je to bio šalabahter kojega su koristili HDZ-ovci i HNS-ovci.  

Na šalabahteru je kao predsjednica istaknuta Nataša Novaković, a ostali članovi su Aleksandra Jozić - Ileković, Davorin Ivanjek, Tončica Božić i Tatijana Vučetić.

POVJERENSTVO ZA SUKOB INTERESA Ni Orešković ni Novaković nisu dobile potrebnih 76 glasova

'HDZ nema većinu'

- To što sam objavio je šalabahter koji sam zamijetio na klupi HDZ-ovih saborskih zastupnika, dakle, pripadao je koaliciji HDZ-a i HNS-a. Sramotno je da se na ovakav način HDZ-ovci i njihovi poslušnici pokušavaju riješiti Dalije Orešković. No, očito ni to HDZ-ovcima nije pošlo za rukom jer njihova kandidatkinja Nataša Novaković nije izabrana - kazao je Grmoja za 24sata.

Komentari (72)
  • Pa normalno da HDZovci nisu dobro izglasali, kad većina njih ne zna ni čitati...hehehehe ZNA SE

    16. 2. 2018,   16:08
  • Zapovjed debelog sefa.

    16. 2. 2018,   16:31
  • Dobro he da nisi nasao salabahtere u hdzovoj klupi na kojoj pise "udahniiii i izdahni...udahni i izdahni...

    16. 2. 2018,   16:00