Obavijesti

News

Komentari 15

Grupno silovali djevojku pa ih policija ubila na mjestu zločina

Grupno silovali djevojku pa ih policija ubila na mjestu zločina
3

Četvorica muškaraca u dobi između 20 i 26 godina odvedeni su iz pritvora na mjesto zločina kako bi pomogli u njegovoj rekonstrukciji. Osumnjičeni su napali policajce i pokušali im oteti oružje

VIDEO

Policija u južnoj Indiji ubila je četvoricu muškaraca osumnjičenih za silovanje i ubojstvo 27-godišnje veterinarke dok su pokušavali pobjeći u petak, izjavili su dužnosnici.

Silovanje i ubojstvo mlade žene šokiralo je zemlju nakon što je prošli tjedan pronađeno njeno tijelo nedaleko od grada Hyderabada.

Četvorica muškaraca u dobi između 20 i 26 godina odvedeni su iz pritvora na mjesto zločina kako bi pomogli u njegovoj rekonstrukciji, rekao je za dpa lokalni policijski časnik koji je želio ostati anoniman.

Osumnjičeni su napali policajce i pokušali im oteti oružje pa su časnici na njih zapucali u samoobrani.

Uber dobio preko 3.000 prijava za seksualni napad i silovanje
Uber dobio preko 3.000 prijava za seksualni napad i silovanje

- Na mjestu zločina dvojica muškaraca napala su policiju i pokušala joj uzeti oružje dok su dvojica pokušala pobjeći. Policija je na njih zapucala u samoobrani - kazao je policijski časnik.

Televizija NDTV javlja, prenoseći izjavu policijskog dužnosnika Prakasha Reddyja, da su muškarci podlegli ozljedama prije dolaska hitne pomoći.

Njihova smrt izazvala je pomiješane reakcije diljem Indije. Obitelj žrtve je izjavila da je pravda zadovoljena, a lokalno stanovništvo izašlo je na ulice  slaveći policiju.

Međutim, političari i pravni stručnjaci izrazili su zabrinutost da je to možda bilo namješteno i da je zapravo riječ o pogubljenju te da bi se u tom slučaju radilo o opasnom presedanu.

Tisuće Indijaca prošlog su tjedna prosvjedovale u nekoliko gradova nakon silovanja i ubojstva 27-godišnjakinje kod Hyderabada. Policija je priopćila da je nesretna žena bila oteta, silovana i zadavljena a nakon toga je njezino tijelo zapaljeno.

Demonstranti i zastupnici traže od sudova da slučajeve silovanja rješavaju brže i da ih strože kažnjavaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.