Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

GSS: Mi vam nećemo potratiti vrijeme, spasit ćemo vam život

None Foto: HGSS

BAŠ SUPROTNO Iz HTZ-a koji je jučer poručio turistima da će u Hrvatskoj izgubiti vrijeme kasnije su se pravdali kako je sve osmišljena strategija za privlačenje pažnje

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) dobro je iskoristila objavu Turističke zajednice, s kojom se sprdala gotovo cijela hrvatska javnost, u svoju korist. 

- Dragi turisti, Hrvatska je puna života ali nećemo vam potratiti vrijeme. Upravo suprotno. Spasit ćemo vam život! Besplatno! - objavili su na društvenoj mreži i 'bocnuli' HTZ koji je jučer poručio turistima da će u Hrvatskoj izgubiti vrijeme.

Nakon što su 'pobrali' stotine komentara u kojima se ljudi pitaju znaju li uopće engleski te nakon što su tu vijest prenijeli gotovo svi mediji, HTZ se oglasio te su tvrdili da je riječ o osmišljenoj strategiji za privlačenje pozornosti. 

 

Before you visit Croatia you should know…Croatia will waste your timeDeciding which of the 8 National parks is your favorite!#CroatiaFullOfNature

Posted by Croatia Full of life on Monday, 15 February 2016
Komentari (25)
  • obožavam ovu gss. ovo im nije prvi put da su piknuli javno i svaki put to odlično naprave. u sridu, rekli bi na jugu. odličan sarkazam. tko im piše postove, svaka čast.

    16. 2. 2016,   09:21
  • pokraj ovog HTZ-a čudim se da uopće imamo turista.

    16. 2. 2016,   09:07
  • Ah, Ingrid...

    16. 2. 2016,   09:33