Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gorjelo veleučilište na Ksaveru: Požar ugasili u nekoliko minuta

None Foto: čitatelj24sata 5

Požar je izbio na električnim instalacijama na Ksaveru 209 a, na objektu Zdravstvenog veleučilišta, na katu koji se renovira. Svi zasposlenici su evakuirani, otkazana je i nastava

Požar koji je u petak prijepodne buknuo u zgradi Zdravstvenog veleučilišta na Ksaveru, od kojega se gusti dim proširio tim kvartom, ugašen je za nekoliko minuta i nitko nije ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Požar je izbio na električnim instalacijama na Ksaveru 209 a, na objektu Zdravstvenog veleučilišta, na katu koji se renovira. Dok je gusti dim nastao zbog stiropora koji se nalazio na spornom katu.

Foto: čitatelj24sata

Dojavu su vatrogasci primili u 9.55 sati, a požar je ugašen za tri do četiri minute, doznaje se u vatrogasnoj postrojbi. Svi zasposlenici su evakuirani, kao i obližnje Zdravstveno veleučilište kojem je otkazana i nastava. 

U startu je poslano osam vozila i 26 vatrogasaca, no nakon što se utvrdilo da nije potreba za tolikim snagama na Ksaveru su ostala četiri vozila i 13 vatrogasaca. Sada se čeka Elektra i sanacija opožarenog dijela instalacija, kažu u vatrogasnoj postrojbi. 

Vatrogasci trenutno pregledavaju požarište i uskoro će početi očevid. Izgorjele su instalacije ispod HAMAG-a. 

Požar su prijavili zaposlenici Agencije i dojavili vatrogascima koji su odmah izašli na teren i uspjeli lokalizirati požar. Šteta je materijalna. 

U PU zagrebačkoj kažu da su dojavu o požaru zaprimili nešto iza 10 sati i da nitko nije ozlijeđen.

>>> Uskoro više...

Komentari (41)
  • Jesu li svi uhljebi uspjeli pobjeći ili ih je ostalo spavajući u Uredima?

    17. 5. 2019,   10:25
  • Da se nije počelo dimiti, ne bi ni znali da ima i ta agencija, osim onih koji tu primaju plaće.

    17. 5. 2019,   11:28
  • Kakva je ovo agencija?

    17. 5. 2019,   10:29