Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gužva na Bregani: Slovenci provjeravaju teretna vozila

None Foto: snimio čitatelj 2

Slovenska policija zbog prometne akcije pojačano kontrolira teretna vozila zbog čega se stvorila kolona od tristotinjak teretnih kamiona. Stvaraju se ogromne gužve

Ogromne gužve stvaraju se od ponedjeljka ujutro na graničnom prijelazu Bregana. Slovenska policija zbog prometne akcije pojačano kontrolira teretna vozila zbog čega se stvorila kolona od tristotinjak teretnih kamiona. 

- Kolona je od Svete Nedelje, a kamioni su toliko popunili cestu da se iz Samobora nitko ne može priključiti na autocestu - kazao je vozač koji je već četiri sata zatočen u koloni pred Breganom.

Nikome iz kolone nije jasno što se događa i zašto ih policija preusmjerava iz zaustavne trake kod naplatnih kućica i traži da se okreću i ponovno staju u kolonu.

- Ako ovako nastave kolona će se stvoriti do Jankomira. Ovo Slovenci rade već treći ponedjeljak ovaj mjesec. Ljudi su nervozni jer kasne s utovarom i istovarom - kazao je.

U ostatku zemlje uvjeti za vožnju su povoljni pa promet teče bez posebnih ograničenja, osim na cestama gdje su u tijeku radovi. Zbog radova u tunelu Brinje danas do 17 sati promet će teći dvosmjerno lijevom tunelskom cijevi. Od 11 do 16 sati trajat će radovi u tunelu Selca-Dubovica, na dionici D 116 Hvar-Stari Grad. 

Komentari (9)
  • Neka na svom teritoriju rade sto hoce, ali to nebi smjelo utjecati na promet kod nas. Isto tako neka im se naplate kasnjenja i otezavanje prometa.

    31. 3. 2014,   14:29
  • Nikome iz kolone nije jasno što se događa i zašto ih policija preusmjerava Kako nikome nije jasno! Trebalo bi Hrvatima biti jasno da sav kamionski prijevoz koji dolazi preko Hrvatske iz istočnih zemalja, susjednih treba RIGOROZNU kontrolu ! Također Hrvatska neka uvede još rigorozniju kontrolu nad granicom BIH i srbije !

    31. 3. 2014,   15:11
  • Slovenci ka slovenci. uvjek stvaraju probleme.

    31. 3. 2014,   14:52