Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hartmann: Izjave Carle Del Ponte su vrlo neodgovorne

None Foto: Novi List

Del Ponte je u knjizi napisala kako su kosovski političari, među kojima je i sadašnji premijer Hashim Thaqi, bili umiješani u trgovinu organa 300 srpskih zatvorenika.

Bivša glasnogovornica glavne haške tužiteljice Carle del Ponte, Florence Hartmann, kazala je kako njezina bivša šefica nema nikakvih dokaza da su se na Kosovu vadili i zatim prodavali organi  srpskih zatvorenika. Hartmann je u kolumni za jedan švicarski list napisala kako je iznošenje takvih informacija neodgovorno i vrijedno prijezira. Del Ponte je u svojoj knjizi napisala kako su kosovski političari, među kojima je i sadašnji premijer Hashim Thaqi, bili umiješani u trgovinu organa 300 srpskih zatvorenika.

Komentari (1)
  • Sta mi imamo od tih natpisa \'\'Vrlo neodgovorne\'\' i koji ku..c netko več nepodigne tuzbu protiv nje za promicanje neutvrđenih činjenica i za povredu svih načela jedne republike.Sanaderu sta se čeka,dizi državnu tužbu protiv nje,jedino ako mozda vrsis seksualne radnje sa tim \'\'ni babom,ni dedom\'\' onda te razumijem heheheh......

    17. 4. 2008,   03:27