Obavijesti

News

Komentari 11

'HDZ će u ožujku objaviti liste kandidata za EU parlament'

'HDZ će u ožujku objaviti liste kandidata za EU parlament'
1

Uvjeren sam da ćemo na njima pobijediti kao što smo napravili 2013. i 2014. godine. Taj će program odgovoriti na ključne razvojne prioritete Hrvatske u kontekstu našeg članstva u EU, kaže Plenković

VIDEO

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak da će ta stranka u ožujku, na sjednici Središnjeg odbora, usvojiti program za izbore za Europski parlament  i objaviti liste kandidata istaknuvši kako je uvjeren u izbornu pobjedu.

Plenković je u izjavi novinarima rekao da su na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća prezentirali radni nacrt programa HDZ-a za izbore za Europski parlament, a koji bi u ožujku tijekom sjednice Središnjeg odbora trebao biti i formalno usvojen.

Plenković: Naš program odgovorit će na razvojne prioritete Hrvatske u kontekstu članstva u EU

"Uvjeren sam da ćemo na njima pobijediti kao što smo napravili 2013. i 2014. godine. Taj će program odgovoriti na ključne razvojne prioritete Hrvatske u kontekstu našeg članstva u EU, kao i na širu politiku na razini EU kojoj želimo dati i svoj obol", istaknuo je.

Plenković je, na novinarski upit, rekao i da će u ožujku HDZ objaviti i listu kandidata za izbore za Europski parlament.

Predsjednik HDZ-a izvijestio je i da će od petka gradonačelnika Županje Davora Miličevića, koji je tražio da se u potpunosti posveti svojoj funkciji gradonačelnika, u Hrvatskom saboru zamijeniti predsjednik Županijske organizacije Vukovarsko-srijemske županije Dražen Milinković.

Također, raspravili su i rezultate sjednice Vlade u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te su, sukladno zakonskim propisima i stranačkom Statutu, usvojili financijsko izvješće HDZ-a.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.