Obavijesti

News

Komentari 52

Kalmeta više neće vladati: HDZ ima novog kandidata za Zadar

Kalmeta više neće vladati: HDZ ima novog kandidata za Zadar
1

Ginekolog Branko Dukić, predsjednik Lige protiv raka Zadra kandidat je HDZ-a za zadarskog gradonačelnika. Kalmeta je tako ispao iz utrke za još jedan mandat

VIDEO

Ginekolog Branko Dukić, predsjednik Lige protiv raka Zadra kandidat je HDZ-a za zadarskog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima u svibnju, a odluku o tome jednoglasno je donio zadarski gradski odbor HDZ-a, priopćeno je u ponedjeljak navečer iz stranke.

Dr. Dukić rođen je u Zadru, zaposlen je u zadarskoj Općoj bolnici gdje je već 13 godina rukovoditelj  Odjela ginekologije, te otac četvero djece, dodaje se.

Sadašnji gradonačelnik, HDZ-ov Božidar Kalmeta izjavio je da apsolutno podržava dr. Dukića kao kandidata za zadarskog gradonačelnika.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Apsolutno podržavam jednoglasnu odluku Gradskog odbora HDZ-a Zadra da dr. Branko Dukić bude kandidat HDZ-a za zadarskog gradonačelnika - rekao je Kalmeta.

Dodaje kako je Dukić  "čovjek poznat široj zadarskoj javnosti kao vrijedan, odgovoran liječnik, humanitarac, dragovoljac Domovinskog rata, uvijek spreman pomoći svakome. Čovjek koji je cijeli život proveo u ovom gradu" i koji će, navodi Kalmeta, "svu svoju energiju, znanje i sposobnosti dati za prosperitet Zadra i njegovih građana".

Branko Dukić, prihvativši kandidaturu rekao je da se Zadru uspjeh nije dogodio preko noći, nego zahvaljujući kontinuiranom, predanom zajedničkom radu svih dosadašnjih gradonačelnika, dodavši da će taj kontinuitet nastaviti.

Naglasio je da će, bude li izabran, kao gradonačelnik učiniti sve da zadarska Opća bolnica u sljedeće četiri godine osigura još bolju zdravstvenu skrb i zaštitu svim svojim  građanima, a jedan od koraka bit će sudjelovanje Grada Zadra u kupnji aparata za zračenje, kako teško oboljeli pacijenti ne bi više morali svakodnevno putovati iz Zadra u druge gradove.

- Zadar 2021. godine mora biti najugodnije mjesto za život ne samo u okvirima Lijepe Naše - rekao je dr. Dukić, navodi se u priopćenju zadarskog HDZ-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...