Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HDZ: Luzera i kompleksaša još boli poraz od Plenkovića 2016.

None Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Jal i ljubomora koje iskazuje kontinuiranim besramnim lažima i podmetanjima ne može izbrisati katastrofalne rezultate SDP-ove Vlade i njegov nerad kao premijera, reagirao je HDZ na istup Milanovića

Zoran Milanović ne može sakriti svoju opterećenost premijerom Andrejem Plenkovićem, a posebno činjenicom da je od njega izgubio na parlamentarnim izborima 2016., poručio je u subotu HDZ reagirajući na društvenim mrežama na istup SDP-ovog predsjedničkog kandidata na Glavnom odboru stranke.

Zagreb: Sjednica glavnog odbora SDP-a MILANOVIĆ SAMOUVJERENO: 'Ako ja dobijem izbore, kad ih dobijem, Plenković je gotov'

"Luzer i kompleksaš Zoran Milanović ne može ni na zatvorenom sastanku Glavnog odbora SDP-a sakriti svoju opterećenost predsjednikom HDZ-a i premijerom Andrejom Plenkovićem, a posebno činjenicom da je od njega doživio poraz na parlamentarnim izborima 2016. godine. Jal i ljubomora koje iskazuje kontinuiranim besramnim lažima i prizemnim podmetanjima ne mogu i neće izbrisati katastrofalne rezultate SDP-ove Vlade i njegov nerad kao premijera", stoji u objavi HDZ-a.

POGLEDAJTE VIDEO

U predsjedničkoj kampanji koju, kažu, vodi "bijesan", ali bez ikakve ideje i programa, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, samo uz višu razinu isključivosti i egzaltiranosti.

Zagreb: Sjednica glavnog odbora SDP-a BERNARDIĆ PORUČIO: 'Pred nama je velika bitka, a ja vjerujem u Milanovićev uspjeh'

Već viđeno i jadno, poručili su iz HDZ-a.

Milanović je ranije u subotu u svom govoru na Glavnom odboru SDP-a ustvrdio da je, kada on postane predsjednik države, Andrej Plenković u HDZ-u gotov.

"Za predsjednika HDZ-a ovi su izbori pitanje opstanka. Ako ja dobijem izbore, kada ih dobijem, on je gotov. Neće dočekati sljedeću rundu i sljedeće točenje goriva. I zato, ako je imalo svjestan, borit će se do zadnjeg jer je to pitanje njegovog opstanka s obzirom na socijalni kanibalizam koji vlada u HDZ-u", rekao je Milanović. 

Tema: Hrvatska

Komentari (92)
  • ovo je zbilja primjeren riječnik HDZu..a ne znam čemu onda toliki strah od luzera i kompleksaša?

    26. 10. 2019,   19:53
  • Luzer, kompeksaš, gospodin panj,,to je rijecnik zlocinacke organizacije prema drugima. A kad netko na majicu napise lopovi, lopine ili čača Anemicni šalje policiju na ljude. Anemijo i čača je bio bahat pa sad moli sud da ga pusti kod doktora jer ga boli koljeno.

    26. 10. 2019,   19:18
  • hahaha zato te pupy i krimosi drze na vlasti. Bez njih si NULA!!!!!

    26. 10. 2019,   19:04