Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HDZ na 'fejsu' kritizirao šefa SDP-a: Loš, zao, Bernardić!

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Što očekivati od tipa koji za turističke rekorde tvrdi da su „propast“, a za 100.000 radnih mjesta više nego na kraju mandata SDP-ove vlade da su „ekonomski slom“?, poručili su HDZ-ovci Bernardiću

HDZ je u ponedjeljak na Facebooku poručio šefu SDP-a da su rekordne turističke brojke "razotkrile sav njegov jad i jal". 

Sve donedavno vrli je Bernardić tvrdio da je turizam ove godine „propao“, „podbacio“ „krahirao“… Njegovu malicioznost, zavist, nekompetentnost i sklonost lupetanju najbolje oslikavaju najnoviji podaci - RH u 8 mjeseci 2019. bilježi rast dolazaka od 5% (800.000 turista više) i rast noćenja od 2% (1.5 milijun više) nego u istom razdoblju prošle godine - koja je, ne zaboravimo, bila rekordna, povijesna. Trendovi su pozitivni i kad se gledaju financijski rezultati: u djelatnosti pružanja usluga smještaja te pripreme i usluživanja hrane i pića fiskalizirano je računa ukupne vrijednosti 20.6 milijardi kuna, što je porast od 8% ili za čak 1.6 mlrd. kn. Posebno raduje što je ovom rastu znatno pridonio i zamah kontinentalnog turizma.

No čemu se uopće čuditi jednom Bernardiću? Što očekivati od tipa koji za turističke rekorde tvrdi da su „propast“, a za 100.000 radnih mjesta više nego na kraju mandata SDP-ove vlade da su „ekonomski slom“? I koji nema snage čak ni kurtoazno čestitati našoj Vladi i Dubravki Šuici na imenovanju za potpredsjednicu EK, velikom uspjehu za cijelu Hrvatsku, ali istodobno tvrdi da će Zoran Milanović, koji nas je zbog Lex Perković posvađao s pola svijeta, „vratiti ugled zemlji“. Loš, zao, Bernardić! - objavio je HDZ na Facebooku. 

Komentari (59)
  • A što reći za HDZ koji je ostavio poslije Sandera-europejca toliko nezaposlenih? Kad nam je predsjednik Sabora Jandroković s oko 800 preferencijalnih glasova!?

    16. 9. 2019,   17:37
  • Ovaj kupusar diplomirao je fiziku no ne zato što ju kuži nego što je štreber. Još manje kuži politiku no je kao i takav šef tim jadnicima.

    16. 9. 2019,   20:24
  • pa mora pljuvat po vladajućima. to je suština svake kampanje, tko god je opoziciju. kada dođu na vlast rade isto ono po čemu su pljuvai....i tako u krug.

    16. 9. 2019,   17:37