Obavijesti

News

Komentari 191

'Luzer Milanović je zaboravljiv. Pa on je raspisao izbore 28.12'

'Luzer Milanović je zaboravljiv. Pa on je raspisao izbore  28.12'
1

Zoran Milanović je odluku Vlade da se prvi krug predsjedničkih izbora održi 22.12. nazvao lopovlukom. Smatra da HDZ želi tako smanjiti broj građana koji će glasati. No, iz HDZ-a su podsjetili na izbore 2014.

VIDEO

Andrej Plenković je u četvrtak na početku sjednice Vlade odlučio da će prvi krug Predsjedničkih izbora biti 22. prosinca. Na tu odluku javio se jedan od predsjedničkih kandidata, SDP-ov Zoran Milanović koji je tu odluku na svom Facebook profilu prozvao lopovlukom i sramotom. 

Napisao je i tri razloga zašto: 

1. HDZ želi smanjiti broj građana koji će glasati kako 22. prosinca u prvom krugu - kada se u Hrvatsku još nisu vratili svi koje je HDZ potjerao u Irsku - tako i 5. siječnja kada je više od 100.000 birača s obiteljima i djecom na odmoru za koji su štedjeli cijelu godinu i neće se moći vratiti u Hrvatsku na glasanje u drugom krugu. 

2. Svjesno se ubija kampanju za drugi krug tempirajući je u vrijeme blagdana kako bi se sakrila sva ispraznost HDZ-ove kandidatkinje.

3. Odstupa se od prakse i pravila kojih se držala i Plenkovićeva politička majka, Jadranka Kosor, koja je 2009. prvi krug izbora raspisala između Božića i Nove godine.

Plenkoviću je cilj spriječiti građane da izaberu bolju Hrvatsku. I baš zato - pobijedit ću!

No, HDZ mu nije ostao dužan. 

- Dobro znamo da je Milanović bijesan i licemjeran, znamo i da je iskompleksirani luzer, ali ne možemo shvatiti da bi već mogao biti i ovako - zaboravljiv. Pa upravo je njegova, SDP-ova Vlada 2014. raspisala 1. krug predsjedničkih izbora za 28. prosinca - usred blagdana! A sada slučajni premijer naziva „sramotom“ to sto će se održati 22. prosinca - prije blagdana?!? A možda je ipak u pitanju nešto posve banalno. Zar Milanović ništa uvjerljivije nije mogao smisliti kako bi se unaprijed opravdao za novi poraz? - napisali su u objavi na Facebooku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu
UOČI DRUGOG KRUGA

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu

'Poštujući građane i interes svih nacionalnih televizija koje žele organizirati debatu predsjedničkih kandidata, predlažem im - dogovorite i organizirajte zajedničku debatu', poručio je Milanović

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati
'VRIJEDE DRUGA PRAVILA'

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati

Da se i u bolnicama, pogotovo u doba digitalizacije, može organizirati i glasovati govore iskustva drugih država. Ipak, kod nas to nije bilo moguće, što govore iskustva pacijentica
Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost
ZNAKOVITE PORUKE NA FEJSU

Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost

Pobjednik prvog kruga izbora istaknuo je da nitko u Hrvatskoj ne može biti drugi i osjećati se kao građanin drugog reda, a aktualna predsjednica rekla je kako će konačna pobjeda biti pobjeda naroda