Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HDZ-ovac Matić koji je slupao službeni auto dobio novi posao

None Foto: Borna Filic/Pixsell/Bolja Kostrena

Tomislav Matić je s 1. siječnjem ove godine postao direktor Komunalnog društva Dobra iz Bakra, što je potvrdio i bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić

Bivši direktor Komunalnog društva Kostrena Tomislav Matić je sredinom prosinca prošle godine gotovo u potpunosti uništio službeno vozilo KD-a Kostrena te se, prema navodima suputnika, udaljio s mjesta nesreće i nije im pružio pomoć. Matić je s 1. siječnjem postao direktor Komunalnog društva Dobra iz Bakra, što je potvrdio i bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić, piše Novi list.

ZABIO SE SLUŽBENIM AUTOM HDZ-ovac je nakon nesreće u Kostreni dao ostavku u stranci

Na natječaj za čelnog čovjeka Dobre javio se jedino Matić, koji je ujedno i član HDZ-a.

HDZ-OVAC JE ZBRINUT Uništio službeni auto, pa onda dao ostavku i bit će - direktor!

Gradonačelnik Klarić kazao je za Novi list kako je Matić zadovoljavao sve uvjete iz natječaja te dodao da je zbog nastalih okolnosti vezanih za prometnu nezgodu koju je Matić prouzročio službenim vozilom tvrtke u kojoj je do sada radio Skupština Dobre preispitala svoju odluku, obavila razgovore s čitavim nizom osoba, kao i odvjetnicima te da ne postoji niti jedan formalno-pravni razlog da se s Matićem ne sklopi ugovor.  

Komentari (113)
  • Samo se on javio na natjecaj za posao? Moze li se saznati gdje je objavljen taj natjecaj??

    5. 1. 2019,   17:42
  • oglas malim slovima na oglasnoj ploći u zatvorenom podrumu ?........Od tisuća nezaposlenih i prekvalificiranih samo ON ?? Sicilija osramoćena javno po stoti puta !!!

    5. 1. 2019,   17:58
  • Zločinačka organizacija jaše

    5. 1. 2019,   18:25