Obavijesti

News

Komentari 29

HDZ-ovci u Mimari slave uz Škoru, Ninu i Jacquesa

HDZ-ovci u Mimari slave uz Škoru, Ninu i Jacquesa
37

Njihove izjave nas nisu zanimale za vrijeme kampanje, a sad nas zanimaju još manje - poručio je Mladen Pavić nakon objave rezultata

VIDEO

Nakon objave DIP-ovih rezultata, izjavu je dala Jadranka Kosor poručivši da u stožeru ne vlada euforija, već radost.
- Mi smo pošteno radili četiri godine i imali smo jako dobre programe koje su birači prepoznali. Zahvaljujem svim građanima koji su nam povjerili svoj glas - poručila je Kosor.
Uz pjesmu "HDZ zna", Mimara se pretvorila u plesni podij. Mladež HDZ-a gromoglasno pjeva i pleše, a Ratko Maček je iz sveg grla pjevao "Moju domovinu". U pjesmi su se pridružili Mladen Grdović, Kolinda Grabar Kitarović, Dražen Žanko, Nina Badrić, Miroslav Škoro i Jacques Houdek. HDZ-ovci su još prije 23 sata počeli slaviti pobjedu, a zagrljeni stranački kolege uglas su pjevali "Viva Croatia".
Sanader se pri dolasku u stožer oko 21 sat prvo pozdravio sa stopostotnim invalidima koji su ga čekali na ulazu. U krugovima ministara već se prije objave rezultata šuškalo o pregovaranju s potencijalnim koalicijskim partnerima. U sobi su se Sanaderu pridružili i većina vodstva stranke osim Grabar-Kitarović i Nevena Ljubičića.
Glasnogovornik HDZ-a Mladen Pavić potvrdio je kako se polako ostvaruje sve ono što su najavljivali.
- Naši birači nisu skloni anketama, što se i pokazalo, ali čekamo da se obradi 25% izbornih listića. Sve što se radilo u protekle četiri godine birači su prepoznali, a prepoznali su i naš program za sljedeće četiri - rekao je Pavić.
Nakon prvih izlaznih anketa i tijesne prednosti SDP-a pred HDZ-om, svoj komentar dao je i glasnogovornik Ratko Maček.
- Isto je bilo i 2003. godine. Naši birači tradicionalno ne sudjeluju u ovim anketama. U tim anketama nisu pribrojani glasovi iz XI izborne jedinice, u kojoj je odaziv velik. Očekujemo pobjedu - rekao je glasnogovornik Vlade Maček.
Dolazak Mate Miše Kovača i Miroslava Škore izazvao je gromoglasan pljesak okupljenih u Mimari.
- Rezultati izlaznih anketa su kao kladionica. Nisam ušao u ovu kampanju s namjerom da dobijem fotelju, no ne sumnjam u pobjedu - rekao je Miroslav Škoro. Ministar Dragan Primorac povjerio se kako ga je kampanja iscrpila, ali je zadovoljan. U pola osam stigao je Ćiro Blažević, koji je izljubio Kolindu Grabar Kitarović.
- To je moja cura - cvrkutao je proslavljeni trener Ćiro.
Nakon što je izgrlio Kolindu, Ćiro je neko vrijeme proveo u društvu Jadranke Kosor. Nazvao je potom Sanadera i, dodajući mobitel Kosorici, zamolio da popriča s njim.
- Sve je u redu, kad se sve zbroji, idemo dalje - kroz smijeh je rekla svom šefu Jadranka Kosor.
Oko 17 sati u izborni stožer u Muzej Mimara došli su aktualni ministri Jadranka Kosor, Dragan Primorac, Kolinda Grabar Kitarović, Berislav Rončević, Neven Ljubičić i "friški" član Boris Kunst. Zagrebački Muzej Mimara u nedjeljno predvečerje nalikovao je sali za vjenčanje. Muzej je bio ukrašen balonima, a otvarale su se i butelje. Inače, u stožeru HDZ-a akreditirano je 196 novinara i više od 20 televizija.
Osim glasovanja dijaspore, glavna tema razgovora su i loši rezultati HSU-a na predizbornim anketama, koji su iznenadili i same HDZ-ovce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.