Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HDZ popušta? Ipak će osnovati povjerenstvo za slučaj Agrokor

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković je u srijedu rekao kako HDZ načelno nema ništa protiv saborskog istražnog povjerenstva i da se sve oko Agrokora ispita

HDZ dogovara sa SDP-om osnivanje saborskog istražnog povjerenstva o Agrokoru, javlja N1 Televizija. U SDP-u pak kažu za Večernji list, da je osnivanje povjerenstva pred dogovorom, no tko bi bili članovi tog povjerenstva, još nije poznato.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković je u srijedu rekao kako HDZ načelno nema ništa protiv saborskog istražnog povjerenstva i da se sve oko Agrokora ispita, da je uvijek bilo samo pitanje “tajminga” te da će u petak biti objavljeno revizorsko izvješće. 

U srijedu navečer u medijima pojavili dokumenti koji pokazuju kako je Todorić Vladi početkom godine priznao da je Agrokor u problemima. Božo Petrov je pak posvjedočio kako je Todorić Vladi rekao da ima samo 800 milijuna na računu. 
Todorić pak tvrdi na svojem blogu da od Vlade nije ništa tražio i da su dokumenti koji su obavljeni u medijima falsifikat. 

 

Komentari (17)
  • Al prvo treba osnovati povjerenstvo koje će se baviti formiranjem tog konačnog povjerenstva. Bilo bi glupo da se povjerenstvo sastavi bez povjerenstva za sastavljanje povjerenstva

    28. 9. 2017,   10:59
  • U nas povjerenstva inače jako objektivna i neovisna.

    28. 9. 2017,   09:41
  • Sve radimo samo da ne radimo , kolko treba da se osnuje povjerenstvo ma mislim da se ide po razvoju događaja jer svak tvrdi svoje da se stvar što bolje zapetlja a onda če elitni odvjetnici razvlačit lo običaju.

    28. 9. 2017,   12:05