Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolakušić: S obitelji sam i neću danas uopće ništa komentirati

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši sudac Trgovačkog suda nije imao stožer u kojem bi čekao rezultate, nego je izbornu večer proveo u krugu obitelji. Sa gotov 8 posto glasova može itekako biti zadovoljan

Prema izlaznim anketama koje je za Dnevnik Nove TV provela agencija IPSOS, HDZ osvaja 5 mandata, SDP 3 mandata, Mislav Kolakušić 1 mandat, Hrvatski suverenisti 1 mandat, Živi zid 1 mandat, Amsterdamska koalicija 1 mandat. Iako je prema prvim anketama u 19 sati Lista Neovisnih za Hrvatsku i HSP-a dobila jedan mandat, u najnovijim anketama oni ne prelaze prag.

Iznenađenje izbora svakako je Mislav Kolakušić. Već nakon izlaznih anketa bilo je jasno da ide u Bruxelles. On nam je kratko poručio kako je kod kuće s obitelji.

- Neću davati nikakve izjave prije službenih rezultata pa čak neću komentirati ni one prve rezultate iz 23 sata - rekao nam je Kolakušić.

SVE O IZBORIMA UŽIVO PRATITE OVDJE

UŽIVO: STOŽER HDZ-A

UŽIVO: STOŽER SDP-A 

UŽIVO: 365 BANDIĆ MILAN

UŽIVO: MOST, IDS, AMSTERDAMSKA, MARIJANA PETIR

UŽIVO: SUVERENISTI

UŽIVO: NEOVISNI ZA HRVATSKU

Komentari (399)
  • Evo ga opet, nakon 30 godina rasprodaje, pljačkanja, uništavanja, sramoćenja i obezvrjeđivanja svega hrvatskog, Hrvati opet glasaju za HDZ i SDP?! Ne, to ne mogu biti Hrvati, to su neprijatelji, izdajnici i mrzitelji Hrvatske

    26. 5. 2019,   19:07
  • 80% ljudi s ovog portala nije sigurno izaslo na izbore, ali su cekali 19 sati da mogu pljuvati po rezultatima. Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje. To je jedina istina. Tocka.

    26. 5. 2019,   19:26
  • Bravo za Kolakušića, opravdano je dobio puno glasova!

    26. 5. 2019,   19:14