Obavijesti

Promo sadržaj

Headhunterz i Matisse & Sadko u zagrebačkoj Areni

Headhunterz i Matisse & Sadko u zagrebačkoj Areni
3

Posljednja dva dana programa Croatia Winter Music Festivala donose programe Armada i Ultra Europe Countdown

Nakon fenomenalnog Enter Zagreb partyja powered by Wrong Crowd u srijedu, na kojem su nastupili R3hab, Felix Jaehn i ostali, četvrtak u Arenu Zagreb donosi nastupe DJa izdavačke kuće Armada, a u petak program Festivala zatvaraju svjetske zvijezde Headhunterz I Matisse & Sadko.

Armada večer u četvrtak bit će u režiji jedne od najpoznatijih izdavačkih kuća u EDM svijetu. Armadu je 2003. osnovao nenadmašni Armin van Buuren sa suradnicima, a danas okuplja neke od najuspješnijih DJa, kao što su Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, W & W i Lost Frequencies. Armada u Zagreb dovodi 6 DJa od kojih u 2017. očekuje velike stvari.

Rodga je Armin van Buuren istaknuo kao jednog od najboljih producenata u 2016. Ruben de Ronde proveo je godinu nastupajući na A State of Trance turneji širom svijeta s van Buurenom. Jochen Miller je Nizozemac koji se izdvaja specifičnim glazbenim stilom, a nezaustavljivi David Gravell predstavit će se zagrebačkoj publici treći put u sklopu Festivala. Mark Sixma u Zagreb stiže nakon nastupa širom svijeta na kojima je dijelio pozornicu sa zvijezdama kao što su Markus Schulz i Paul van Dyk. Omnia je mladi ukrajinski producent i DJ koji je trenutno jedno od najuzbudljivijih imena u industriji, a Jorn van Deynhoven je njegov pandan u trance svijetu.

Posljednji dan Croatia Winter Music Festivala donosi Ultra Europe Countdown, odbrojavanje do početka jednog od najvećih svjetskih EDM festivala Ultra Europe koji će se održati u Splitu od 14. do 16. srpnja. U atmosferu Ultre publiku će uvesti Ferreck Dawn, Mattise & Sadko i headliner večeri Headhunterz. Matisse & Sadko su braća iz Petrograda koji su 2010. nakon samostalnih karijera odlučili raditi skupa – to im je očito bila dobra odluka jer su među njihovim fanovima Steve Angello i Axwell. Zvijezda večeri Headhunterz u Zagreb stiže nakon novogodišnjeg nastupa u Kuala Lumpuru.

Ulaznice po cijeni od 75 kuna za četvrtak, odnosno 150 kuna za petak mogu se nabaviti na www.ticketshop.hr, na prodajnim mjestima Tisak Media i Atlasa te na blagajnama Arene Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline