Obavijesti

Promo sadržaj

Hellö: novi brz i povoljan prijevoz - sada 20% popusta!

Hellö: novi brz i povoljan prijevoz - sada 20% popusta!
6

Hellö, putnički autobus vozi u više od 30 europskih gradova, uključujući Zagreb i Beč

4 puta dnevno Hellö svoje putnike vozi od Zagreba preko Maribora i Graza do Beča i nazad. Očekivano vrijeme polaska i dolaska na destinaciju možete pronaći ovdje.

Uštedite 20%! Ekskluzivno za čitatelje 24sata.hr!

Ostvarite popust od 20% prilikom vašeg idućeg putovanja s Hellö autobusima. Rezervirajte svoje sjedalo na www.helloe.com, unesite kod OTKRIJEUROPU u polje "Voucher" i odaberite "Add" prije završetka rezervacije. Kupon je valjan do 31. prosinca i može se iskoristiti na www.helloe.com i Hellö aplikacijama.

Flota

Hellö autobusi su moderni i opremljeni tako da i duga putovanja čine ugodnim doživljajem:

Udobna sjedala

Vaše sjedalo u Hellö autobusima opremljeno je prilagodljivim naslonom za glavu, noge i produljivim stolićem. Tu su i zavjese koje vas štite od sunca ukoliko želite kratko odspavati.

Besplatan i snažan Wi-fi

Uvijek online! Ostanite povezani s prijateljima I svijetom tijekom putovanja uz naš besplatan Wi-fi. Jednostavno surfajte internetom, čak I u inozemstvu.

Sigurnost uz posebnu tehnologiju

Vaša sigurnost nam je izuzetno važna, stoga su Hellö autobusi opremljeni kočionim sustavom ESP,ASR, poboljšanim sustavom za kočenje u slučaju nužde I sustavom za upravljanje. Također, naši vozači su veoma iskusni.

Grickalice I piće

Gladni? Žedni? Nema problema. Možete se poslužiti hladnim pićima I ukusnim grickalicama na Hellö samoposlužnmim aparatima koji se nalaze u svakom autobusu.

Moderni toaleti

Nema potrebe da čekate do iduće postaje. U svakom voziku nalazi se i toalet.

Prostor za prtljagu

Iznad vašeg sjedala nalaze se odjeljci za prtljagu koji pružaju dovoljno prostora za vašu osobu prtljagu, dok  veći komadi prtljage mogu s vama putovati u ptljažniku Hellö autobusa.

Utičnice I USB utori

Prazne baterije stvar su prošlosti! U svakom redu sjedala nalazi se utičnica I USB utor na kojemu možete puniti mobitel.

Ažurirane informacije o putu

Zahvaljujući našim info ekranima, uvijek možete pratiti kako napreduje putovanje i koje su naredne stanice.

Više informacija o našim vozilima prnađite ovdje.

Cijene

Svojim putnicima nudimo dinamičan sustav naplate sljedeći moto “Što prije bukirate putovanje, jeftinije putujete”. Za vas ovo znači, ako vam se sviđa cijena koju vidite za odabranu rutu na željeni datum, najbolje da ju odmah I kupite. Možete bukirati Hellö kartu do čak 60 dana unaprijed I profitirati na Hello early bird bonusima. Više informacija o tome možete pronaći OVDJE.

Karte od Zagreba do Beča dostupne su od samo 25 eura, od Zagreba do Maribora od samo 16eura – dva komada prtljage I vase omiljeno sjedalo uključeni su u cijenu.

Kako rezervirati?

Karte su dostupne online na stranici www.helloe.com ili na iOS I Android aplikacijama.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.