Obavijesti

Promo sadržaj

HEP Energiji iskazalo povjerenje više od 800 kupaca u Sloveniji

HEP Energiji iskazalo povjerenje više od 800 kupaca u Sloveniji
2

Završetak još jedne poslovne godine, HEP Energija obilježila je razvijanjem dobrih partnerskih odnosa sa svojim kupcima i produbljenjem dosadašnje uspješne suradnje

U Ljubljani je održan, sad već tradicionalni, peti po redu Susret kupaca HEP Energije. U Gostilni Na Gradu okupili su se kupaci i partneri HEP Energije kako bi zajedno zaokružili još jednu uspješnu poslovnu godinu, razmijenili iskustva i razgovarali o novim poslovnim prilikama. Kupci se rado odazivaju na ovo događanje, jer ga prepoznaju kao priliku za međusobno druženje, ali i kao platformu za uspostavu kontakata i nove poslove. Prisutne je pozdravila Lea Gabrovšek, voditeljica ključnih kupaca, a na strani domaćina prisutni su bili još i direktori HEP Energije te direktor HEP Opskrbe, sestrinske tvrtke iz Hrvatske.


HEP Energija tvrtka je koja već sedam godina opskrbljuje poduzetnike električnom energijom na slovenskom tržištu i broji više od 800 kupaca, među kojima su i Ljubljanske mlekarne, Cimos, Radiotelevizija Slovenija javni zavod, DS Smith Slovenija, MOL Slovenija i drugi. Čak 80% kupaca koristi “zelenu” električnu energiju i tako izravno doprinose očuvanju okoliša i smanjenju emisija CO2. Hrvatska elektroprivreda je elektroenergetska tvrtka sa više od 120 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji električne energije, a osim tradicije može se pohvaliti inovativnim proizvodima i uslugama, poput izgradnje mreže punionica za električne automobile, već spomenutom zelenom energijom te aplikacijom HEPI Trader. Riječ je o aplikaciji koja je dostupna i slovenskim kupcima, a koja omogućava samostalno upravljanje nabavom električne energije, uvid u stanje na tržištu električnom energijom i kupnju na tranše.


Uspjeh HEP Energije temelji se na pristupu povoljnom proizvodnom miksu kojim raspolaže Hrvatska elektroprivreda, kao i pružanju visoke razine sigurnosti opskrbe svojim kupcima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.