Obavijesti

Promo sadržaj

HEP vas poziva na GREEN RUN utrku

HEP vas poziva na GREEN RUN utrku
3

Na današnjoj konferenciji za medije u hotelu Antunović u Zagrebu predstavljena je druga po redu GREEN RUN utrka

GREEN RUN je najveća rekreativna utrka za održivi razvoj u Hrvatskoj koja će se održati 06.10.2019, na zagrebačkom Jarunu.  Prijave su besplatne na www.greenrun.hr,a sve registrirane sudionike očekuju poklon paketi naših sponzora. Veliko hvala HEP-u koji je prepoznao vrijednost ovog projekta i podržao ga drugu godinu za redom; izjavila je organizatorica utrke gđa.Iva Božić.  Ovogodišnjom utrkom organizatori skreću pažnju na štetnost jednokratne plastike o kojoj smo postali ovisni a koja ima ozbiljne posljedice za okoliš. Poručuju da plastiku koju ne možete ponovno upotrijebiti ne koristite.

Utrku je podržala aktualna Miss Earth Croatia za 2019. godinu Nera Nikolić koja je poručila; Vrijeme je da napravimo promjene te je pozvala sve da se prijave na Green Run utrku uz moto utrke: Zajedno trčimo #ZAPRIRODU i recimo #STOPPLASTIC.

Uz sportski, sve posjetitelje očekuje i bogati gastronomski te zabavni program. Geen Run utrka objedinjuje dvije utrke: prva dječja namijenjena djeci starosti od 3-10 godina, trči se na 300m i počinje u 11h  te rekreativna (muško-ženska) utrka  koja počinje u 12h i trči se na 6000m.

Voditelj, plesač i animator Tomislav Tržan  vodit će DISCO zagrijavanje uoči dječje i rekreativne (muško-ženske) GREEN RUN utrke. Disco zagrijavanje je spoj svih ljubavi jednog modernog sportaša natjecatelja ili rekreativca koji voli muziku, prirodu i sport. Tomislav je spojio jednostavne plesne disco pokrete s disco hitovima i koreografski ih prilagodio svim dobnim skupinama. Još je tome dodao i šaljivu odnosno stand-up notu pri objašnjavanju povijesti nastajanja tih disco pokreta te će se svi posjetitelji  uz ples i glazbu dobro zabaviti i nasmijati.

Voliš živjeti zdravo, a želiš li živjeti pametno? Prijavi se na GREEN RUN utrku već danas. Vidimo se na Jarunu!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve