Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Herbal Therapy: Pomozite svom zdravlju uz prirodu

None Foto: Herbal Therapy 4

Herbal Therapy je brend čiji su proizvodi originalni, kvalitetni, inovativni i prije svega 100 % prirodni

Ono što ih čini posebnim je glavni sastojak njihove linije proizvoda, a to je ulje konoplje koja je prava mala riznica dragocjenih tvari.

Masažni gel od konoplje svoju učinkovitost pronalazi kod problema sa koštano mišićnim sustavom, bolnim zglobovima, kralježnicom, tetive i proširene vene. Zbog svojih iznimnih sastojaka kao što su ulje konoplje, kesten, gavez, arnika, kamfor, eukaliptus, svoju učinkovitost pronalazi kod problema sa koštano mišićnim sustavom, bolnim zglobovima, kralježnicom, tetive i proširene vene. 

Foto: Herbal Therapy

Herbal Therapy linija obuhvaća i Regenerirajuću mast konoplje koja učinkovito pomaže kod psorijaze, dermatitisa, ekcema, svrbeži i ljuštenja kože. Smanjuje pojavu suhih i grubih mjesta na koži, te ljuštenje kože u području ruku, laktova, koljena i stopala. 

Foto: Herbal Therapy

U svom asortimanu nudimo i eko Ulje konoplje koje sadrži idealan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, svih 20 aminokiselina, vitamin E, karoten, fitosterole, fosfolipide i brojne minerale. mOno nalazi svoju primjenu u regulaciji šećera, krvožilnog sustava, regulaciji metabolizma, poboljšava krvnu sliku, imunitet i u ublažavanju simptoma menopauze.

Foto: Herbal Therapy

Svakodnevnom konzumacijom ulja od konoplje možemo djelovati detoksikacijski na svoj organizam, uklanjati štetne tvari iz organizma i obnavljati stanice organizma.

U bogatoj paleti naših kvalitetnih proizvoda nalazi se i kolekcija za njegu lica,  tijela i kose. Birajmo zdravo jer koža sve pamti !    

Naši proizvodi su visokokvalitetni i potpuno sigurni, čemu svjedoči činjenica da ih mogu koristiti djeca starija od 3 godine. 

  • 100% HALAL
  • 100% PRIRODNO
  • 100% VEGANSKO
  • 100% RUČNO RAĐENO

POTRAŽITE NAS U LJEKARNAMA !

Za stručno savjetovanje kontaktirajte nas na: 01/5623-888

www.herbal-therapy.hr
 

Tema: Promo sadržaj