Obavijesti

Promo sadržaj

Herbal Therapy: Pomozite svom zdravlju uz prirodu

Herbal Therapy: Pomozite svom zdravlju uz prirodu
4

Herbal Therapy je brend čiji su proizvodi originalni, kvalitetni, inovativni i prije svega 100 % prirodni

Ono što ih čini posebnim je glavni sastojak njihove linije proizvoda, a to je ulje konoplje koja je prava mala riznica dragocjenih tvari.

Masažni gel od konoplje svoju učinkovitost pronalazi kod problema sa koštano mišićnim sustavom, bolnim zglobovima, kralježnicom, tetive i proširene vene. Zbog svojih iznimnih sastojaka kao što su ulje konoplje, kesten, gavez, arnika, kamfor, eukaliptus, svoju učinkovitost pronalazi kod problema sa koštano mišićnim sustavom, bolnim zglobovima, kralježnicom, tetive i proširene vene. 

Herbal Therapy linija obuhvaća i Regenerirajuću mast konoplje koja učinkovito pomaže kod psorijaze, dermatitisa, ekcema, svrbeži i ljuštenja kože. Smanjuje pojavu suhih i grubih mjesta na koži, te ljuštenje kože u području ruku, laktova, koljena i stopala. 

U svom asortimanu nudimo i eko Ulje konoplje koje sadrži idealan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, svih 20 aminokiselina, vitamin E, karoten, fitosterole, fosfolipide i brojne minerale. mOno nalazi svoju primjenu u regulaciji šećera, krvožilnog sustava, regulaciji metabolizma, poboljšava krvnu sliku, imunitet i u ublažavanju simptoma menopauze.

Svakodnevnom konzumacijom ulja od konoplje možemo djelovati detoksikacijski na svoj organizam, uklanjati štetne tvari iz organizma i obnavljati stanice organizma.

U bogatoj paleti naših kvalitetnih proizvoda nalazi se i kolekcija za njegu lica,  tijela i kose. Birajmo zdravo jer koža sve pamti !    

Naši proizvodi su visokokvalitetni i potpuno sigurni, čemu svjedoči činjenica da ih mogu koristiti djeca starija od 3 godine. 

  • 100% HALAL
  • 100% PRIRODNO
  • 100% VEGANSKO
  • 100% RUČNO RAĐENO

POTRAŽITE NAS U LJEKARNAMA !

Za stručno savjetovanje kontaktirajte nas na: 01/5623-888

www.herbal-therapy.hr
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline