Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HGSS-ovci mrtvog muškarca izvukli iz kuće kroz prozor

None Foto: HGSS

Kuća je gotovo u potpunosti bila ispunjena skupljenim stvarima i otpadom te je dogovoreno da će otpad biti uklonjen, a vatrogasci će izvući pokojnika. No na kraju je intervenirao HGSS

HGSS je u utorak u 18,05 sati dobio dojavu policije da je u obiteljskoj kući u užem centru Šibenika pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca. Kuća je gotovo u potpunosti bila ispunjena skupljenim stvarima i otpadom te je dogovoreno da će otpad biti uklonjen, a vatrogasci će izvući pokojnika.

OČEVID U SRIJEDU U kući u Šibeniku pronašli su tijelo 71-godišnjeg muškarca

No , slijedećeg dana nakon obavljenom očevidu policija je HGSS-u dojavila da otpad nije uklonjen radi pravnih i tehničkih poteškoća te je dogovoreno da će u ranim jutarnjim satima izvlačenju posmrtnih ostataka obaviti spašavatelji HGSS Stanice Šibenik.

Foto: HGSS

Pet šibenskih gorskih spašavatelja je u kuću ušlo iznutra i izvana kroz prozor sobe na fasadi, te su u sat i pol vremena uklonili nekoliko kubika otpada radi pristupa, postavili kosu tirolsku prečnicu i tijelo speleološkom nosiljkom spustili na ulicu i predali djelatnicima pogrebnog poduzeća.

Foto: HGSS

Komentari (21)
  • Sve više je takvih slučajeva. Stanari prijavljuju smrad i smeće (ili susjedi, nije bitno) a takvim sakupljačima nitko niš nemre.

    15. 2. 2018,   18:48
  • Tek kad im je poceo smrdit e tek ONDA su ga prijavili policiji.Prije toga ih je boljela kifla.Jad i bjeda ste svi.Samo kruha i igara ali nema vise niti kruha niti igara za vas.Jest cete govna dok ne crknete.

    15. 2. 2018,   18:52
  • Prestrasno, gradjani nam se hrane na deponiju i umiru na deponiju, a ovaj doveo 150 stranaca u zemlju da pljackaju narodu hranu i grabe lopatama miliarde iz domace prehrambene industrije. Horor!!

    15. 2. 2018,   19:18