Obavijesti

News

Komentari 0

Hik, hik! Smart je uparkirala u ulaz zgrade pa zaspala u autu

Hik, hik! Smart je uparkirala  u ulaz zgrade pa zaspala u autu
4

Djevojka (19) izgubila je kontrolu na skliskoj cesti. Zabila se u ulaz zgrade u Zagrebu te probudila stanare. Izašla je iz automobila, obavila nuždu te zaspala

VIDEO

Cijela zgrada se zatresla kad je automobil udario u ulazna vrata. Dvije mlađe susjede su istrčale pred zgradu i zadržale vozačicu, koja nije bila svjesna što je učinila, kazala je stanarka koju je u nedjelju ujutro probudio udarac auta u stambenu zgradu.

Vozačica (19) Smarta navodno se vraćala iz noćnog izlaska. Oko 6 sati prolazila je Ulicom Kunišćak u Zagrebu. Izgubila je kontrolu, skrenula ulijevo i zabila se prednjim dijelom automobila u ulazna vrata na kućnom broju 44. Od siline udarca izbila je dio drvenih vrata, a staklo je popucalo i razletjelo se po haustoru. I sljedeća vrata u stubištu su platila danak neopreznoj vozačici. Na njima je također razbijen dio stakla. Nekoliko sati kasnije u stubištu smo zatekli stanarku koja je uklanjala staklo iz haustora.

- Oko 6 sati probudio me snažan udarac. Cijela zgrada se zatresla. I inače nam se zgrada malo zatrese kad ovuda prolaze tegljači, no u trideset godina, koliko živim na ovoj adresi, nisam doživjela da nam automobil uleti u haustor. Sva sreća pa nitko od susjeda nije izlazio iz zgrade niti ljudi tuda nisu prolazili, pa nitko nije ni ozlijeđen. Kad sam nakon nesreće sišla u haustor, tamo ju je dočekao krš i lom. Hrpa razbijenog stakla bila je razbacana po cijelom haustoru, kao i komadi drvenih vrata - kazala je stanarka.

Kad je mlada vozačica udarila u ulazna vrata, stanarka koja je uklonila staklo nije izašla iz stana, no dvije susjede iz podstanarskog stana sišle su pred ulaz u zgradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vučna služba izvukla Smart

- Rekle su mi da je vozačica automobila bila toliko pijana da uopće nije shvaćala što je napravila. Kad je udarila u vrata, izašla je iz automobila, obavila nuždu malo dalje od naše zgrade, vratila se u automobil te zaspala u njemu. Očito ju je alkohol svladao. Susjede su je zadržale te odmah pozvale policiju, koja je brzo došla - kaže nam stanarka.

Stigla je i vučna služba, koja je izvukla zaglavljeni Smart iz ulaznih vrata. Ogorčena stanarka čistila je više od sat vremena razbijeno staklo u haustoru te pažljivo skidala oštre dijelove stakla koji su ostali u vratima.

- Nadam se da ćemo brzo popraviti potrgana vrata jer ako slučajno padne snijeg u gradu te zapuše vjetar, on bi ga sigurno nosio u haustor, a to nikako ne bi bilo dobro. Šteta na vratima je sigurno nekoliko tisuća kuna - rekla je stanarka. Iz policije kažu kako očevid još nije gotov te da je izgubila kontrolu nad autom i sletjela s ceste. Neslužbeno doznajemo kako je mlada vozačica vozila u alkoholiziranom stanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS