Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Hip-hop postavu na Sea Staru predvode IAMDDB, Vojko V

Hip-hop postavu na Sea Staru predvode IAMDDB, Vojko V
5

U suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip hop festivalom, Sea Star predstavlja svoj drugi val zvijezda, opasnu postavu koja stiže u Stella Maris, a čiji hype melje i regionalno i globalno!

VIDEO

Svoj dolazak "drito u lagunu" potvrdila je i rapidno rastuća zvijezda IAMDDB, koju je i moćni BBC radio pozicionirao na visoko trećem mjesto liste izvođača čiji će zvuk obilježiti godinu pred nama! Njeni fuzionirani trap-jazz bangeri "Shade", "Drippy" i "Kurr£ncy" danas su neizostavni u klubovima i najboljim hip-hop i RnB partyjima. A neizostavan je i Vojko V, najtraženiji hip hop "čovik" regije koji je bez sumnje obilježio proteklu godinu. Nakon što nas je prošlog ljeta počastio nastupom Dječaka, u lagunu Stella Maris dolazi sa svojim samostalnim nastupom koji je u proteklih godinu dana napravio pravu ludnicu na sceni. S njim stiže i dvojac Krankšvester bez čijih je hitova je apsolutno nemoguće zamisliti festivalsko ludilo, te megapopularni novosadski trap guru Fox čiji hitovi sa lakoćom stvaraju YouTube milijune. Ovu udarnu hip-hop postavu pojačat će i moćna ekipa koju čine High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze koji će svi skupa dovesti lagunu do točke usijanja! A već za nekoliko  dana bit će objavljeno i još jedno, povijesno veliko i univerzalno voljeno ime, za čije nastupe ni ludnica nije dovoljan opis! Sve to donosi dosad najjači Sea Star koji će biti isporučen u laguni Stella Maris 24. i 25. svibnja, uz dan zagrijavanja prije i oproštajni party dan poslije!

Prozvana britanskom verzijom Migosa, mančesterska reperica i vokalistica IAMDDB jedna je od najuzbudljivijih novih glazbenih nada. Svoj stil definira kao urban jazz koji uz neo soul i R&B kombinira na trap i hip hop beatove čineći tako izuzetno svjež, eklektičan i autentičan izričaj. Pravim imenom Diana De Brito, utjecaje vuče iz svojih portugalskih i angolskih korijena, kao i iz sambe, Boba Marleyja, Nat King Colea te afričkih bendova koje voli istraživati. Prvu pjesmu snimila je sa samo 11 godina, a definitivna odluka da će se baviti glazbom pala je nakon šestomjesečnog puta u Angolu s ocem kada je nastupala na nacionalnom jazz festivalu gdje je u redovima sjedio čak i predsjednik! Dosad je objavila pet studijskih projekata, od kojih je posljednji "Swervvvvv.5" vani tek nekoliko dana, a još od prvog singla "Leaned" preko "Shade" koji broji više od 20 milijuna Youtube pogleda, karijera joj rapidno raste. Iako ima samo 22 godine, njezine vokalne sposobnosti, ali i snažan osjećaj za scenu uz dozu zrelosti dokazuju da joj ništa neće stati na putu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon raspada hip hop trojca Dječaci, splitski reper i producent Vojko V doživio je procvat samostane karijere, započete još iz faze hvaljenog underground albuma "Kuje i laseri" te nastavljene djelovanjem u kolektivu Kiša metaka. Samostalnim albumom "Vojko" (2018.) ušao na sve godišnje liste protekle godine, a svojim frazama iz pjesama utjecao je na sleng i opću kulturu te postao apsolutni fenomen među širokom publikom. Nakon rasprodanog koncerta u Domu sportova niže nastupe po klubovima i festivalima, a među posljednje uspjehe svakako treba ubrojiti i čak šest nominacija za nagradu Porin ove godine. Originalan, duhovit I s fantastičnim opažanjem ljudske svakodnevnice Vojko je u kratkom roku postao najtraženiji čovjek regije zahvaljujući hitovima "Zovi čovika", "Pasta Italiana", "Ne može" i "Kako to".

Otrovan i pronicljiv osječki hip hop dvojac Krankšvester predstavlja jedne od najboljih karikaturista i satiričara modernog doba na ovim prostorima. Vrhunskom produkcijom prate svjetske klupske trendove, dok se tekstovima ne ustručavaju udariti na niz društvenih stereotipa i klišeja, kao i na političku korektnost koristeći pritom vulgarnu liriku kao alat i „spuštanje za razinu“ onih koje izruguju. Za svoju glazbu prvenstveno kažu da je zabavna, čemu svakako u prilog ide i njihov hit "Gaber", neslužbena party himna svakog tuluma koji drži do sebe. Duo kojeg čine Sett i 3ki Stil dosad je izdao četiri studijska albuma od kojih je posljednji, "Krankšvester IV" (2017.), doživio i spektakularnu promociju u prepunom Domu spotova. Na Sea Staru već udomaćeni protekle dvije godine, u lagunu Stella Maris dolaze i po treći put da još jednom prirede show za pamćenje.

Novosadski trap guru FOX na sceni je već 15 godina. Ipak, ključna godina za njega je 2013. kada se zacementirao u regionalnu trap scenu prvom srpskom trap classic pjesmom "Ceo Dan“, dok je "Sujetu zaboravi" značajno pomogla razvijanju trap žanra te ga svrstala među pionire trapa u Srbiji. Njegov album "Trap Guru Trap Boss" (2014.) uzburkao je domaću hip-hop scenu i donio mu višemiljunske poglede na Youtubeu. Svoju elokventnost u prenošenju iskustva s ulice duguje studiranju filozofije. Može se pohvaliti brojnim nastupima u Srbiji i inozemstvu, kao i svojom uspješnom linijom odjeće TGTB Wear. Surađivao je s mnogim velikim glazbenim imenima u regiji kao što su Rimski, Corona, Sajfer, Vuk Mob, Jala, Juice, Toni Der Assi, Rolex, KUKU$ i drugi. Zbog velike angažiranosti u otkrivanju mladih izvođača stekao je epitet "bijeli Gucci Mane".

 

„Drito sa Sea Stara“ u Stella Marisu će dodatno začiniti zagrebačka trap grupa Buntai, srpski trap kolektiv Hazze i perjanica tvrdog rapa Smoke Mardeljano. Dosad su svoj dolazak u lagunu Stella Maris potvrdili i elektronski biseri - revolucionar Sven Vath, karizmatična Nina Kraviz i nadolazeća zvijezda Ilario Alicante, kao i punokrvna techno postava u sastavu Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique. 

Uskoro nestaju ulaznice sa visoki 50% uštede!
Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u očaravajućoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja. U prodaji su festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn što je velikih 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu, dok se VIP Gold ulaznice trenutno prodaju po cijeni od 750 kn. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

Do najboljeg smeštaja uz EXIT Trip!
Uz trenutno izuzetno povoljne ulaznice, Plava laguna uskočila je s ekskluzivnom akcijom za bezbrižnije planiranje cijelog festivalskog iskustva te najbržim posjetiteljima osigurali vrhunski smještaj po pristupačnim uvjetima! Svi fanovi Sea Stara mogu birati između četiri različita tipa smještajnih jedinica, kvalitete od 3 do 5 zvjezdica, na koje mogu ostvariti do velikih 30% popusta, a cijene se kreću već od 7€ po osobi za kamp te od 9.2€ po osobi za apartman po noćenju. U ponudu je uključen izuzetno limitiran broj smještajnih jedinica u hotelima (Sol Garden Istra, Village Garden Istra), apartmanima (Sol Stella, Sol Amfora, Polynesia, Sol Katoro), vilama (Melia Istrian Villas) i kampu Stella Maris. Popust do 30% na navedeni smještaj moguće je iskoristiti putem web stranice Plave lagune gdje je uz navedenu early booking cijenu za dodatan popust potrebno upisati jedinstveni promo kod SSF2019. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj